Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Θρεπτικά λαχανικά, μπρόκολο, σέλινο, φινόκιο, καρότα συνδυάζονται αρμονικά.

Υλικά:

600 γρ. μπρόκολο κομμένο σε κομματάκια

4 κλωναράκια σέλινο κομμένο σε κομματάκια

2 μικρά καρότα κομμένο σε κομματάκια

2 μικρά φινόκιο κομμένο σε κομματάκια

1 μικρή πατάτα κομμένη σε κομματάκια

20 γρ. μανιτάρια ξερά μουσκεμένα στο νερό

4 φύλλα δάφνη

1 σκελίδα σκόρδο

1 πεπεροντσίνο

20 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

200 γρ. ψωμί ολικής άλεσης κομμένο σε φέτες

50 γρ. φρυγανιά

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε ένα λίτρο νερό και μόλις βράσει ρίχνουμε μέσα λίγο αλάτι και προσθέτουμε όλα τα λαχανικά κομμένα σε κομματάκια. Αφήνουμε να βράσουν για μισή ώρα. Ξεχωριστά σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο το σκόρδο μαζί με το πεπεροντσίνο και προσθέτουμε και τη φρυγανιά. Παίρνουμε ένα ταψί, βάζουμε στον πάτο τις φέτες ψωμιού και ρίχνουμε επάνω τα βρασμένα λαχανικά μαζί με το ζουμί που έχει μείνει. Βάζουμε επάνω τα μανιτάρια, ρίχνουμε το μείγμα με τη φρυγανιά, το σκόρδο και το πεπεροντσίνο και τελειώνουμε με το τυρί. Γκρατινάρουμε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 220 βαθμούς .

empty alt

Τιραμισού με φρουκτόζη

Απλά χάρμα οφθαλμών και χάρμα αισθήσεων.
empty alt

Μπισκότα αρωματισμένα με λεβάντα και καρύδα

Αρωματίστε τον ουρανίσκο σας με δυο από τα πιο όμορφα αρώματα της φύσης.
empty alt

Crumble Brownie

Απολαυστικά brownies που θα θέλετε να τα φτιάχνετε συνέχεια
empty alt

Πουγκάκια γαλοπούλας με φιλαδέλφεια και μπιέτολα

Δέστε μέσα σε φυλλο κρούστας, ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας. 
empty alt

Κρέμα patisserie χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη κρέμα patisserie για τα γλυκά σας
empty alt

Γεμιστο μοσχαράκι με λάχανο και μανιτάρια

Μια πανδαισία γεύσεων, υλικών και αρωμάτων σε ένα πιάτο.
empty alt

Φιλέτα με σάλτσα «σκοτεινό πάθος»

Με κρεμμύδια, μουστάρδα και γουόστερ σος, τα φιλέτα αποκτούν ονειρεμένη γεύση.
empty alt

Brownie με μαύρα φασόλια και σοκολάτα

Κι όμως τα μαύρα φασόλια τρώγονται και αλλιώς.
Back To Top