Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Με κρεμμύδια, μουστάρδα και γουόστερ σος, τα φιλέτα αποκτούν ονειρεμένη γεύση.

Υλικά:

1 κιλό φιλετάκια (εναλλακτικά άλλο τμήμα κρέατος σε κομμάτια μεγέθους καρυδιού)

3 κ.σ. λάδι

Για τη σάλτσα:

2 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

4 φλιτζ. νερό

1 κ.σ. μουστάρδα σε σκόνη

1 κ.σ. γούστερ σος

1 κ.σ. χορσράντις σος

1 κ.σ. σος σόγιας

1 κ.γ. ταμπάσκο

1 κ.γ. αλάτι

Οδηγίες:

Βάλτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα κατσαρόλι και αφήστε να σιγοβράσουν σε σιγανή φωτιά περίπου για 1 ώρα, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ψήστε τα φιλέτα σε αντικολλητικό τηγάνι, σύμφωνα με το γούστα σας, και σερβίρετέ τα αφού τα περιχύσετε με τη σάλτσα.

Αν δεν χρησιμοποιήσετε φιλετάκια:

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε το κρέας σε λάδι. Προσθέστε όλα τα υλικά της σάλτσας και αφήστε το να μαγειρευτεί σε σιγανή φωτιά για 1 1/2 ώρα ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Φασολάδα με μύδια

Μία εναλλακτική πρόταση για την αγαπημένη σε όλους φασολάδα.
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.
empty alt

Γαρίδες με σκόρδο

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.

Back To Top