Μέτρια | Μερίδες : 4 | 21.01-04.59 |
Με κρεμμύδια, μουστάρδα και γουόστερ σος, τα φιλέτα αποκτούν ονειρεμένη γεύση.
Υλικά:
1 κιλό φιλετάκια (εναλλακτικά άλλο τμήμα κρέατος σε κομμάτια μεγέθους καρυδιού)
3 κ.σ. λάδι
Για τη σάλτσα:
2 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
4 φλιτζ. νερό
1 κ.σ. μουστάρδα σε σκόνη
1 κ.σ. γούστερ σος
1 κ.σ. χορσράντις σος
1 κ.σ. σος σόγιας
1 κ.γ. ταμπάσκο
1 κ.γ. αλάτι
Οδηγίες:
Βάλτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα κατσαρόλι και αφήστε να σιγοβράσουν σε σιγανή φωτιά περίπου για 1 ώρα, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ψήστε τα φιλέτα σε αντικολλητικό τηγάνι, σύμφωνα με το γούστα σας, και σερβίρετέ τα αφού τα περιχύσετε με τη σάλτσα.
Αν δεν χρησιμοποιήσετε φιλετάκια:
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε το κρέας σε λάδι. Προσθέστε όλα τα υλικά της σάλτσας και αφήστε το να μαγειρευτεί σε σιγανή φωτιά για 1 1/2 ώρα ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας.