Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Πεσκανδρίτσα στο φούρνο με πατάτες, νόστιμο και υγιεινό πιάτο που θα λατρέψουν και οι μικροί μας φίλοι!

Υλικά:

  • 800 γρ. φιλέτο από πεσκανδρίτσα κομμένο σε φέτες
  • 2 μεγάλες πατάτες κομμένες σε πολύ λεπτές φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο λεπτοκομμένη
  • 200 γρ. φρυγανιά gluten free
  • Ζεστ και χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο
  • 1 κ.γ. μαϊντανό τριμμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε ένα ταψί φούρνου, βάζουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο από κάτω και απλώνουμε τις φέτες από τις πατάτες. Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και το απλώνουμε πάνω στις πατάτες. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το χυμό λεμονιού, το θυμάρι, το μαϊντανό, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι και αυτό το μείγμα το απλώνουμε επάνω στα ψάρια σαν να τα πανάρουμε. Ρίχνουμε από πάνω 2 κουταλιές ακόμη ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Αν χρειάζεται στο τέλος γυρίζουμε το φούρνο στο γκριλ για να γκρατιναριστούν.

empty alt

Πατάτες ογκρατέν κλασική συνταγή

Εύκολο, καθημερινό πιάτο που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Τιμπάλ μελιτζάνας

Εντυπωσιακό τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη γεύση.
empty alt

Λαζάνια με μανιτάρια

Βάλτε τα μανιτάρια ανάμεσα σε λαζάνια και εντυπωσιάστε. 
empty alt

Φιλέτο ψάρι με μέλι και αρωματικά

Μια διαφορετική πρόταση που θα ικανοποιήσει και τους πιο φανατικούς του είδους.
empty alt

Βίδες κρυές με αβοκάντο και ντομάτες

Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα τα αγαπήσουν περισσότερο.
empty alt

CANEDERLI (Κεφτεδάκια από ψωμί και σπανάκι)

Ένα πρωτότυπο ορεκτικό για μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Σάλτσα guakamole

Εξαιρετική σάλτσα για να συνοδεύσετε κόκκινα κρέατα.
empty alt

Pasta με 4 τυριά

Η πλούσια γεύση των τυριών σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό.
Back To Top