Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Μία ιδιαίτερα θρεπτική σαλάτα.

Υλικά:

1 αβοκάντο κομμένο σε φέτες

1 μικρή σαλάτα iceberg κομμένη

50 γρ. ηλιόσπορο

5-6 ντοματίνια κομμένα στη μέση

10 ελιές μαύρες

½ κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

½ κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο

2 κ.σ γιαούρτι πλήρες

1 κ.γ. μουστάρδα

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο αρωματισμένο με μήλο

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αβοκάντο, το iceberg, τον ηλιόσπορο, τα ντοματίνια και τις ελιές.

Για το ντρέσινγκ

Ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το μαϊντανό και το βασιλικό. Αν μείνει πολύ πηχτό αραιώνουμε με λίγο νερό. Με αυτό το ντρέσινγκ γαρνίρουμε τη σαλάτα μας.

empty alt

Η δική μου κοτόσουπα

Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα με πλούσια και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Βελουτέ από ρεβίθια με γαρίδες και πράσα

Μία πρωτότυπη σούπα που σίγουρα θα αγαπήσετε.
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
empty alt

Τούρτα από μήλα με crumble από αμύγδαλο

Μπορεί κανείς να την ονομάσει και μηλόπιτα, ξεχωριστή συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Ροζ κους κους με μπρόκολο

Πανεύκολη συνταγή με κους κους που γίνεται ροζ!
empty alt

Σάλτσα κοκτέιλ

Χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε ψάρι, γαρίδες και αστακό.

Back To Top