Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Μία ιδιαίτερα θρεπτική σαλάτα.

Υλικά:

1 αβοκάντο κομμένο σε φέτες

1 μικρή σαλάτα iceberg κομμένη

50 γρ. ηλιόσπορο

5-6 ντοματίνια κομμένα στη μέση

10 ελιές μαύρες

½ κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

½ κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο

2 κ.σ γιαούρτι πλήρες

1 κ.γ. μουστάρδα

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο αρωματισμένο με μήλο

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αβοκάντο, το iceberg, τον ηλιόσπορο, τα ντοματίνια και τις ελιές.

Για το ντρέσινγκ

Ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το μαϊντανό και το βασιλικό. Αν μείνει πολύ πηχτό αραιώνουμε με λίγο νερό. Με αυτό το ντρέσινγκ γαρνίρουμε τη σαλάτα μας.

empty alt

Ριζότο με τόνο και wasabi

Γεύση από Ιαπωνία δια μέσω Ιταλίας σε ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Παρί - Μπρεστ (Paris - Brest)

Γαλλικό γλυκό που η ιστορία του ξεκινάει το 1910, φτιάχτηκε ύστερα από παραγγελία που δόθηκε από τους διοργανωτές του ποδηλατικού αγώνα Παρίσι – Βρέστη προς τιμή των αθλητών. 
empty alt

Ραμεκίν με λαχανικά

Εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο να φάτε κάτι ζεστό.
empty alt

Βελουτέ από κολοκυθάκια

Τηγανιτά, βραστά... τώρα και σούπα βελουτέ.
empty alt

Ριζότο με σόγια

Το ρύζι κάνει την ανατροπή και συνδυάζεται αρμονικά με τη σόγια.
empty alt

Καλαμάρια γεμιστά

Καλαμαράκια που συνδυάζονται με αυγό και καταρρίπτουν το μύθο περί …ασυμβατότητας.
empty alt

Πέννες με κολοκύθια και καραβίδες

Μια γευστική γρήγορη και εύκολη λύση για ένα ωραίο μεσημεριανό με πρωταγωνιστές τις πέννες, το μπρόκολο και τις καραβίδες.
empty alt

Ψωμάκια με κουρκουμά και δεντρολίβανο

Ψωμάκια με πρωτότυπα υλικά και ακόμα πιο πρωτότυπη γεύση.
Back To Top