Μέτρια   Μερίδες : 2   15.01-18.30  

Μια πρωτότυπη συνταγή με πιπέρια που δίνουν μια ιδιαίτερη σπιρτάδα στο κρέας.

Υλικά:

2 κομμάτια από μοσχαρίσιο φιλέτο των 150 γρ.

150 γρ. τυρί Φιλαδέλφια

50 γρ. γάλα πλήρες

1 κουταλιά πιπέρι πράσινο φρέσκο

1 κ.σ. μουστάρδα

Αλάτι

Οδηγίες:

Χτυπάμε το πιπέρι και το βράζουμε μαζί με το γάλα. Προσθέτουμε μέσα τη μουστάρδα και αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά σε πολύ χαμηλή φωτιά. Βγάζουμe από τη φωτιά και προσθέτουμε το Φιλαδέλφια. Ανακατεύουμε πολύ καλά να αποκτήσουμε μια κρεμώδη σάλτσα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε να ανέβει η θερμοκρασία. Ψήνουμε τα 2 φιλέτα, αλατίζουμε και αφήνουμε να ψηθούν τα φιλέτα ανάλογα με το γούστο μας. Σβήνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα σκεπάζουμε να πάρει τη θερμοκρασία και σερβίρουμε.

 

empty alt

Τιμπάλ μελιτζάνας

Εντυπωσιακό τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη γεύση.
empty alt

Crostata με μαρμελάδα

Το παραδοσιακό επιδόρπιο της Ιταλίας με την αφράτη βουτυρένια βάση προσφέρει πολλούς συνδυασμούς παρουσίασης.
empty alt

Ριζότο με πεπόνι

Άκρως καλοκαιρινό, δροσερό και νόστιμο.
empty alt

Σκαλοπίνια με ροζ πιπέρι

Ιδιαίτερη γευστική πρόταση που θα δώσει διαφορετική όψη στο τραπέζι σας.
empty alt

Πάπια με σάλτσα πορτοκάλι

Πάπια με πορτοκάλι..συνδυασμός που απογειώνει τη γεύση. Τολμήστε το!
empty alt

Μπανόφι

Εύκολο αγγλικό γλυκό που δίνει λύση για ένα εντυπωσιακό και αγαπημένο επιδόρπιο.
empty alt

Strudel με κεράσια

Αρωματικό στρούντελ κεράσι που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Ροφός φιλέτο με αρωματικά

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 
Back To Top