Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένας τολμηρός συνδυασμός που σας βγάζει γευστικά κερδισμένους.

Υλικά:

400 γρ. χοιρινό κιμά περασμένο μία φορά

2 μήλα τραγανά κομμένα σε μικρά κυβάκια χωρίς τη φλοίδα

1 αυγό

1 κ.γ. πάπρικα

5 κλωνάρια θυμάρι ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά και πλάθουμε σε κεφτεδάκια. Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 4-5 λεπτά από όλες τις μεριές. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

empty alt

Spaghetti με αβοκάντο και γαρίδες

Το αβοκάντο δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το ζυμαρικό που συνδυάζεται με γαρίδες.
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
empty alt

Πανφόρτε σοκολάτας

Αγαπημένο ιταλικό κέικ με ξηρούς καρπούς, σοκολάτα και αποξηραμένα φρούτα. 
empty alt

Rigatoni με χταπόδι

Πέννες με χταπόδι, γευστικό και υπέροχα αρωματισμένο από το λευκό κρασί.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Πουρές από κουκιά

Ένα πιάτο με υψηλή διατροφική αξία.
empty alt

Βελουτέ από κολοκυθάκια

Τηγανιτά, βραστά... τώρα και σούπα βελουτέ.
empty alt

Tagliolini Portovenere

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.
Back To Top