Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένας τολμηρός συνδυασμός που σας βγάζει γευστικά κερδισμένους.

Υλικά:

400 γρ. χοιρινό κιμά περασμένο μία φορά

2 μήλα τραγανά κομμένα σε μικρά κυβάκια χωρίς τη φλοίδα

1 αυγό

1 κ.γ. πάπρικα

5 κλωνάρια θυμάρι ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά και πλάθουμε σε κεφτεδάκια. Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 4-5 λεπτά από όλες τις μεριές. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

empty alt

Τσιπούρα σε κρούστα από αλάτι

Τσιπούρα ψημένη μέσα στο αλάτι, απλό αλλά κυρίως εντυπωσιακό!
empty alt

Κρέμα από σοκολάτα

Κρέμα από σοκολάτα και αμύγδαλο που μπορεί να συνοδεύσει όλες τις ώρες.
empty alt

Λαζάνια με σπανάκι και τυρί

Μία εξαιρετική πρόταση για κυρίως γεύμα.
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με ακτινίδια και πορτοκάλια

Μια αναπάντεχη συνάντηση με happy end. 
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
empty alt

Μακαρόνια με άρωμα από θάλασσα

Αρωματική μακαρονάδα με γαύρο και αυγοτάραχο.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Σολομός με αμύγδαλα, ντοματίνια και μέντα

Η πιο απίθανη παρέα για έναν σολομό: αμύγδαλα, μέντα, τοματίνια και σχοινόπρασο.
Back To Top