Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένας τολμηρός συνδυασμός που σας βγάζει γευστικά κερδισμένους.

Υλικά:

400 γρ. χοιρινό κιμά περασμένο μία φορά

2 μήλα τραγανά κομμένα σε μικρά κυβάκια χωρίς τη φλοίδα

1 αυγό

1 κ.γ. πάπρικα

5 κλωνάρια θυμάρι ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά και πλάθουμε σε κεφτεδάκια. Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 4-5 λεπτά από όλες τις μεριές. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

empty alt

Φακές με ντομάτα και μπούκοβο

Αυτές οι φακές μπορούν να γίνουν οι αγαπημένες σας.
empty alt

Βελουτέ από μπρόκολο

Το μπρόκολο σούπα για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
empty alt

Τούρτα σοκολάτας

Ένα γλυκό με στρώσεις σοκολάτας και στο ενδιάμεσο τραγαγά μπισκότα.
empty alt

Σαλάτα με λαχανικά και καλαμπόκι

Αναμείξτε σε ένα βαθύ πιάτο τα πιο φρέσκα υλικά από το μποστάνι.
empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια και ροκφόρ

Παπαρδέλες με ανεπάντεχο συνδυασμό υλικών όπως τα μανιτάρια, το ροκφόρ και τα φυστίκια αιγίνης.
empty alt

Spaghetti με σολομό και χαβιάρι

Το χαβιάρι δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το πιάτο και απίθανη γεύση.
empty alt

Pasta Frolla

Κλασικό ιταλικό γλυκό τέλειο για πρωινό ή απογευματινό καφέ.
empty alt

Ριζότο με πεπόνι

Άκρως καλοκαιρινό, δροσερό και νόστιμο.
Back To Top