Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένας τολμηρός συνδυασμός που σας βγάζει γευστικά κερδισμένους.

Υλικά:

400 γρ. χοιρινό κιμά περασμένο μία φορά

2 μήλα τραγανά κομμένα σε μικρά κυβάκια χωρίς τη φλοίδα

1 αυγό

1 κ.γ. πάπρικα

5 κλωνάρια θυμάρι ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά και πλάθουμε σε κεφτεδάκια. Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 4-5 λεπτά από όλες τις μεριές. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

empty alt

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά
empty alt

Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Ρέβες με σπανάκι και ντομάτες

Αυτές οι σαρκώδεις ρίζες μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο τραπέζι.
empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Μπρουσκέτα

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 

Back To Top