Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Το παντζάρι γίνεται μια γευστική σαλάτα.

Υλικά:

10 γρ. κρεμμύδι φρέσκο

20 γρ. κάπαρη

100 γρ. καπρίνο

200 γρ. παντζάρια βρασμένα καθαρισμένα και κομμένα καρέ χοντρό

10 γρ. κρουτόνς

10 γρ. ρόκα

10 γρ. σπανάκι

2 φύλλα βασιλικού κομμένα julien

30 γρ. καρύδια

Για τη βινεκρετ βαλσαμικο

10 γρ. νερό

10 γρ. βαλσάμικο

10 γρ. ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Σε μια μπασίνα τοποθετούμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, την κάπαρη, τα καρύδια. Καθαρίζουμε τα παντζάρια, τα κόβουμε σε χοντρούς κύβους και τα ρίχνουμε στην μπασίνα. Προσθέτουμε το καπρίνο και τοποθετούμε σε ένα πιάτο. Διακοσμούμε με τη βινεγκρέτ ρίχνοντας σταγόνες γύρω και επάνω στη σαλάτα. Προσθέτουμε και τα φύλλα ρόκας για διακόσμηση.

Για την βινεγκρέτ τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Πριν από κάθε χρήση ανακατεύουμε για λίγο.

empty alt

Τζατζίκι

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών και έντονων γεύσεων.
empty alt

Σπαγγέτι cacio pepe (τυρί και πιπέρι)

Η υπεροχή της γεύσης και της ευκολίας μόνο με τρια υλικά, έξυπνα συνδυασμένα.
empty alt

Ρύζι αρωματισμένο με μανιτάρια τσουκνίδα και ντομάτα

Εμπιστευτείτε την τσουκνίδα να πλαισιώσει άρτια τα μανιτάρια και το ρύζι.
empty alt

Πουρές από κουκιά

Ένα πιάτο με υψηλή διατροφική αξία.
empty alt

Ρύζι με σταφίδες

Συνοδεύστε τα κρεατικά σας με ένα εξαιρετικό στην εμφάνιση και στη γεύση ρύζι. 
empty alt

Μους με limoncello

Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;
empty alt

Ερωτικές μπουκιές

Όταν το μέλι, το ανθόνερο και η καρυδόψυχα τυναντούν το σουσάμι.
empty alt

Πραλίνα φουντουκιού

Υπάρχει κάποιος που δε λατρεύει τη πραλίνα;

Back To Top