Μέτρια   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!

Υλικά:

300 γρ. ρύζι arborio

1200 γρ. ζωμό λαχανικών

100 γρ. φράουλες κομμένες μικρά τετραγωνάκια

2 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

6 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Λίγη παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες:

Μέσα σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σχοινόπρασο, προσθέτουμε το ρύζι και αφήνουμε να σοταριστεί. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί. Ξεκινάμε να φτιάξουμε το ριζότο προσθέτοντας σιγά σιγά το ζωμό που έχουμε και βράζει. Μόλις το ρύζι είναι έτοιμο και έχει πιει το ζωμό, ρίχνουμε τις φράουλες και δένουμε με την παρμεζάνα και λίγο βούτυρο αν θέλουμε.

empty alt

Ρολά προσούτο με ρικότα

Ιταλική φινέντσα και ρόκα για τη δροσιά και τη σπιρτάδα της. 
empty alt

Salsa Royal

Μία βάση από salsa royal που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γκρατινάρετε τα φαγητά και τα γλυκά σας.
empty alt

Κοτολέτες α λα μιλανέζε

Βάλτε τη νοστιμιά στο τραπέζι σας με τραγανές και παναρισμένες κοτολέτες.    
empty alt

Αγκινάρες αλά πολίτα

Μια γευστική και υγειινή πρόταση για το καθημερινό τραπέζι.
empty alt

Σάλτσα Chimichurri

Μυρωδάτη και καταπράσινη σάλτσα!
empty alt

Βινεγκρέτ ντομάτας

Μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Κεφτεδάκια από άσπρο ψάρι

Το ψάρι μεταμορφώνεται σε ένα ακόμη εύγεστο και λαχταριστό έδεσμα.
empty alt

Σαλάτα με αβοκάντο και μανιτάρια champignon

Ένα ανάλαφρο γεύμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 
Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή
Back To Top