Δύσκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Τα νόστιμα κεφτεδάκια δε γίνονται μόνο με κρέας... Δοκιμάστε τα με τόνο και κολοκύθι, πραγματική απόλαυση!

Υλικά:

  • 200 γρ. τόνο φρέσκο
  • 200 γρ. κολοκύθια τριμμένα
  • 1 ασπράδι χτυπημένο ελαφρά
  • 20 γρ. φρυγανιά για τη ζύμη
  • 100 γρ. φρυγανιά για το πανάρισμα
  • 1 κ.σ. βασιλικό τριμμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Περνάμε τον τόνο στο μίξερ να γίνει αλοιφή. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον τόνο μαζί με τα κολοκύθια και προσθέτουμε το βασιλικό, το ασπράδι, αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τη φρυγανιά για να σφίξει λίγο η ζύμη. Πλάθουμε 20 κεφτεδάκια και τα πανάρουμε με τη φρυγανιά. Τα απλώνουμε σε ένα ταψί φούρνου με αντικολλητικό χαρτί, βάζουμε από πάνω λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά.

empty alt

Κρεμ μπρουλέ

Το δημοφιλές γλυκό που πάντα εντυπωσιάζει
empty alt

Panzanella

Μια ξεχωριστή σαλάτα με βάση το ψωμί.
empty alt

Spaghetti με καπνιστό ψάρι

Τρία διαφορετικά καπνιστά ψάρια για ένα ιδιαίτερο πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Σαλάτα κάπαρη

Ενα πιάτο "μπαλαντέρ" που εκτός απο σαλάτα μπορεί να γίνει γαρνιτούρα στο ψάρι.
empty alt

Σολομός μαριναρισμένος στο φούρνο

Εντυπωσιακό και διαφορετικό πιάτο με υπέροχη γεύση.
empty alt

Φιλέτο τόνου με κρύα «πεπερονάδα»

Αυτή η επιλογή ξεφεύγει από τις συνηθισμένες συνταγές του τόνου.
empty alt

Κρύα σαλάτα από pasta

Δροσερή και εύκολη σαλάτα με ζυμαρικά για τα καλοκαιρινά σας τραπέζια.
empty alt

Affogato Cioccolato

Affocato ciocolato ή ο θρίαμβος της σοκολάτας και της γευστικής απόλαυσης.
Back To Top