Δύσκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα γρήγορο ασιατικό πιάτο που θα εντυπωσιάσει...

Υλικά:

  • ½ κιλό κοτόπουλο φιλέτο κομμένο κομματάκια
  • 150 γρ. αμύγδαλα
  • 50 γρ. κρεμμύδι λεπτοκομμένο
  • 50 γρ. καλαμποκέλαιο
  • 30 γρ. σάλτσα σόγιας
  • 1 κ.γ. maizena
  • 1 κ.γ. τζίντζερ
  • Αλάτι

Οδηγίες:

Περνάμε το κοτόπουλο μέσα στο maizena. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το καλαμποκέλαιο, το ζεσταίνουμε και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα αμύγδαλα. Ύστερα προσθέτουμε μέσα τα κομμάτια από το κοτόπουλο και τα αφήνουμε να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με τη σάλτσα σόγιας. Αφήνουμε να βράσει σιγά σιγά και αν χρειαστεί προσθέτουμε 1 ποτηράκι νερό. Κοιτάζουμε από αλάτι και μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε το τζίντζερ.

empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Βελουτέ από ρεβίθια με γαρίδες και πράσα

Μία πρωτότυπη σούπα που σίγουρα θα αγαπήσετε.
empty alt

Γαρίδες καυτερές

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Ρυζοκροκέτες

Συνοδεύστε το κρέας ή το κοτόπουλο με τραγανές ρυζοκροκέτες για ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα. 
empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Σαλάτα με σπανάκι και παντζάρια

Υπέροχη και ξεχωριστή σαλάτα σε γεύση αλλά και σε εμφάνιση

Back To Top