Δύσκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα γρήγορο ασιατικό πιάτο που θα εντυπωσιάσει...

Υλικά:

  • ½ κιλό κοτόπουλο φιλέτο κομμένο κομματάκια
  • 150 γρ. αμύγδαλα
  • 50 γρ. κρεμμύδι λεπτοκομμένο
  • 50 γρ. καλαμποκέλαιο
  • 30 γρ. σάλτσα σόγιας
  • 1 κ.γ. maizena
  • 1 κ.γ. τζίντζερ
  • Αλάτι

Οδηγίες:

Περνάμε το κοτόπουλο μέσα στο maizena. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το καλαμποκέλαιο, το ζεσταίνουμε και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα αμύγδαλα. Ύστερα προσθέτουμε μέσα τα κομμάτια από το κοτόπουλο και τα αφήνουμε να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με τη σάλτσα σόγιας. Αφήνουμε να βράσει σιγά σιγά και αν χρειαστεί προσθέτουμε 1 ποτηράκι νερό. Κοιτάζουμε από αλάτι και μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε το τζίντζερ.

empty alt

Κροκέτες πατάτας

Το σνακ που όλοι θα λατρέψουν σε πάρτι, συγκεντρώσεις και όχι μόνο...
empty alt

Spaghetti με αβοκάντο και γαρίδες

Το αβοκάντο δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το ζυμαρικό που συνδυάζεται με γαρίδες.
empty alt

Bonet

Αυτό το γλυκό γίνεται εύκολα και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό "οπαδό" του είδους.
empty alt

Brownie με μαύρα φασόλια και σοκολάτα

Κι όμως τα μαύρα φασόλια τρώγονται και αλλιώς.
empty alt

Πάστα Φλώρα για ερωτευμένους

Πάστα Φλώρα, ένα γλυκό για όλες τις ώρες...
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Ταρτάρ από ντομάτα και αβοκάντο

Ρίξτε στο μπολ όλα τα υλικά και αφήστε να σας παρασύρουν στην αμαρτία της γεύσης τους. 
Back To Top