Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Εξωτική γεύση με κοτόπουλο και ανανά.

Υλικά:

½ κιλό στήθος κοτόπουλο χωρίς κόκαλα και πέτσα, λεπτοκομμένο

2 κ.σ. κορν φλάουρ

4 κ.σ. ηλιέλαιο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

1 τζίντζερ κομμένο σε λωρίδες

1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1 φρέσκο ανανά ξεφλουδισμένο χωρίς το κέντρο και κομμένο σε κύβους

2 κ.σ. σάλτσα σόγια

1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, το άσπρο μέρος ολόκληρο, το πράσινο κομμένο σε φέτες

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Βάζουμε τις φέτες κοτόπουλου στο κορν φλάουρ και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει. Βγάζουμε και κρατάμε στην άκρη στη ζέστη. Ξαναζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το σκόρδο, το τζίντζερ και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν αλλά όχι να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε το φρέσκο ανανά μαζί με ½ φλιτζάνι νερό. Ρίχνουμε τη σάλτσα σόγιας και ξαναβάζουμε στο τηγάνι το κοτόπουλο να ζεσταθεί καλά. Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

empty alt

Πατατοσαλάτα

Λατρεμένη πατατοσαλάτα, ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου.
empty alt

Φρέσκα ζυμαρικά με σάλτσα ροζ από τοματίνια και γαρίδες

Τα αγαπημένα ζυμαρικά σε ωραίο γευστικό και χρωματικό συνδυασμό.
empty alt

Spaghetti με αντζούγια, ελιές και ντοματίνια κονφί

Μία μακαρονάδα που θα σας εκπλήξει με τη γεύση και τη νοστιμιά της.
empty alt

Η δική μου κοτόσουπα

Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα με πλούσια και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Σαλάτα με φράουλες και μοτσαρέλα

Το ανοιξιάτικο φρούτο με την φίνα γεύση της μοτσαρέλας ταιριάζουν υπέροχα.
empty alt

Πολύχρωμες Φαρφάλες με κρέμα γάλακτος

Ζυμαρικά σε παιχνιδιάρικα χρώματα και ζωηρές γεύσεις. 
empty alt

Brownie με μαύρα φασόλια και σοκολάτα

Κι όμως τα μαύρα φασόλια τρώγονται και αλλιώς.
empty alt

Τζατζίκι

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών και έντονων γεύσεων.
Back To Top