Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μια διαφορετική πρόταση που θα ικανοποιήσει και τους πιο φανατικούς του είδους.

Υλικά:

4 φιλέτα ψαριού

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

2 κ. σούπας μέλι

1 κλωνάρι δεντρολίβανο ψιλοκομμένο

1 ματσάκι σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

4 φύλλα φασκόμηλο ψιλοκομμένο

1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

25 γρ. βούτυρο

3 κ. σούπας ελαιόλαδο

1 ποτήρι ζωμό ψαριού ή λαχανικών

Οδηγίες:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε μισά από τα αρωματικά και το μισό σκόρδο και τσιγαρίζουμε για 30 δευτερόλεπτα. Βάζουμε μέσα τα φιλέτα ψαριού και ψήνουμε και από τις δύο μεριές. Μόλις ροδοκοκκινίσουν ρίχνουμε το μέλι, προσθέτουμε λίγο ζωμό ώστε να μην είναι στεγνά και αφήνουμε 2 λεπτά να βράσουν. Μόλις είναι έτοιμα προσθέτουμε τα υπόλοιπα μυρωδικά και το σκόρδο και ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι.

empty alt

Μπισκότα langues de chat

Τα γαλλικά μπισκοτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σας ή και τον καφέ σας.
empty alt

Κεφτεδάκια με κολοκύθια και βασιλικό

Πλάστε κεφτεδάκια με δροσερά κολοκυθάκια, βασιλικό και πολέντα.
empty alt

Γαρίδες καυτερές

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.
empty alt

Γαριδοκροκέτες

Ένας νόστιμος μεζές να συνοδεύσετε το ουζάκι σας!
empty alt

Κρεατόπιτα

Πλούσια στη γεύση κρεατόπιτα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

Φιλέτο σε κρούστα

Αλλιώτικη πρόταση για να απολαύσετε το φιλέτο σας.
empty alt

Carne alla pizzaiola

Μία εύκολη ιταλική συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε αν έχετε μοσχαρίσιες μπριζόλες στο ψυγείο σας και ψάχνετε έναν διαφορετικό τρόπο να τις μαγειρέψετε.
empty alt

Μπακαλιάρος με κρασί

Το αγαπημένο ψάρι σε μια ακόμη γευστική πρόταση.
Back To Top