Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μια διαφορετική πρόταση που θα ικανοποιήσει και τους πιο φανατικούς του είδους.

Υλικά:

4 φιλέτα ψαριού

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

2 κ. σούπας μέλι

1 κλωνάρι δεντρολίβανο ψιλοκομμένο

1 ματσάκι σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

4 φύλλα φασκόμηλο ψιλοκομμένο

1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

25 γρ. βούτυρο

3 κ. σούπας ελαιόλαδο

1 ποτήρι ζωμό ψαριού ή λαχανικών

Οδηγίες:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε μισά από τα αρωματικά και το μισό σκόρδο και τσιγαρίζουμε για 30 δευτερόλεπτα. Βάζουμε μέσα τα φιλέτα ψαριού και ψήνουμε και από τις δύο μεριές. Μόλις ροδοκοκκινίσουν ρίχνουμε το μέλι, προσθέτουμε λίγο ζωμό ώστε να μην είναι στεγνά και αφήνουμε 2 λεπτά να βράσουν. Μόλις είναι έτοιμα προσθέτουμε τα υπόλοιπα μυρωδικά και το σκόρδο και ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι.

empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Φακές με ντομάτα και μπούκοβο

Αυτές οι φακές μπορούν να γίνουν οι αγαπημένες σας.
empty alt

Τούρτα με ανανά

Μέσα και έξω από την τούρτα, υπερτερεί ο ανανάς.
empty alt

Σάλτσα κέτσαπ

Καιρός να φτιάξετε τη δική σας σπιτική κέτσαπ!
empty alt

Κρεατόπιτα

Πλούσια στη γεύση κρεατόπιτα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

Κροκέτες κοτόπουλο

Το κοτόπουλο αλλάζει μορφή από τις κλασικές συνταγές και γίνεται ένα εντυπωσιακό ορεκτικό.
empty alt

Σαλάτα με κριθάρι και λαχανικά

Σαλάτα χορταστική και απολύτως γευστική και υγιεινή.
empty alt

Πάστα φλώρα με ελαιόλαδο κρέμα από μήλο και φυστίκι

Η γλυκιά μας πάστα φλώρα μέσα σε φορμάκια.

Back To Top