Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μια διαφορετική πρόταση που θα ικανοποιήσει και τους πιο φανατικούς του είδους.

Υλικά:

4 φιλέτα ψαριού

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

2 κ. σούπας μέλι

1 κλωνάρι δεντρολίβανο ψιλοκομμένο

1 ματσάκι σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

4 φύλλα φασκόμηλο ψιλοκομμένο

1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

25 γρ. βούτυρο

3 κ. σούπας ελαιόλαδο

1 ποτήρι ζωμό ψαριού ή λαχανικών

Οδηγίες:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε μισά από τα αρωματικά και το μισό σκόρδο και τσιγαρίζουμε για 30 δευτερόλεπτα. Βάζουμε μέσα τα φιλέτα ψαριού και ψήνουμε και από τις δύο μεριές. Μόλις ροδοκοκκινίσουν ρίχνουμε το μέλι, προσθέτουμε λίγο ζωμό ώστε να μην είναι στεγνά και αφήνουμε 2 λεπτά να βράσουν. Μόλις είναι έτοιμα προσθέτουμε τα υπόλοιπα μυρωδικά και το σκόρδο και ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι.

empty alt

Bonet

Αυτό το γλυκό γίνεται εύκολα και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό "οπαδό" του είδους.
empty alt

Σούπα με σπαράγγια

Γευτείτε τα σπαράγγια έτσι όπως δεν το έχετε τολμήσει ποτέ.
empty alt

Ριζότο alla carbonara

Αυτή η συνταγή είναι για τους φανατικούς της ιταλικής κουζίνας. 
empty alt

Ρύζι μαύρο με σκόρδο λεμόνι και ντομάτα

Η αγαπημένη τροφή των Κινέζων, σε ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Κολοκυθόσουπα

Λαχταριστή και κρεμώδης κολοκυθόσουπα ιδανική για το χειμώνα
empty alt

Σαλάτα με όσπρια, μελιτζάνα και μπέικον

Τα όσπρια σε μια εναλλακτική εκδοχή γίνονται πιο ελκυστικά.
empty alt

Crazy κέικ

Πολύ αφράτο κέικ για όλη την οικογένεια. Θα το φτιάχνετε ξανά και ξανά.
empty alt

Μπιφτέκια λαχανικών

Μπιφτέκια λαχανικών: μια άλλη πρόταση για τα λαχανικά - ο συνδυασμός υλικών που απογειώνει την γεύση τους.
Back To Top