Μέτρια   Μερίδες : 12   18.31-21.00  

Τα γαλλικά μπισκοτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σας ή και τον καφέ σας.

Υλικά:

100 γρ. βούτυρο (μαλακό)

100 γρ. αλεύρι

4 ασπράδια (σε θερμοκρασία δωματίου)

1 βανίλια

100 γρ. ζάχαρη άχνη

Οδηγίες:

Δουλεύουμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να γίνει αλοιφή. Προσθέτουμε το αλεύρι περασμένο από σίτα, τη βανίλια και ένα ένα τα ασπράδια δουλεύοντας πάντα σε μέτρια ταχύτητα με το φτερό. Μόλις έχει γίνει μια ομοιόμορφη μάζα, βάζουμε σε ένα κορνέ με μύτη 5 – 6 mm και απλώνουμε σε μία λαδόκολλα κάνοντας μπαστουνάκια 5 – 6 εκατοστών αφήνοντας λίγο κενό ανάμεσα. Ψήνουμε στους 180° - 190° για 7 με 8 λεπτά, ώσπου να ροδίσουν γύρω γύρω. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα κρατάμε σε ένα τάπερ χωρίς υγρασία.

empty alt

Μπισκότα του καουμπόη

Αμερικάνικη συνταγή για μπισκότα χωρίς πολλές θερμίδες με σταφίδα, καρύδι και σοκολάτα
empty alt

Πουτίγκα βερίκοκο

Βυθίστε το κουτάλι σας στην πουτίγκα και ανακαλύψτε τις γεύσεις που κρύβει. 
empty alt

Mug cake αλμυρό με γεύση πίτσας

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.
empty alt

Φιλέτο σε κρούστα

Αλλιώτικη πρόταση για να απολαύσετε το φιλέτο σας.
empty alt

Πέννες με βότκα

Πέννες με βότκα ή Ιταλία-Ρωσία στο ίδιο… τραπέζι!
empty alt

Romantic Kiss

Ο ρομαντισμός περνάει από το κουταλάκι του γλυκού.
empty alt

Βίδες κρυές με αβοκάντο και ντομάτες

Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα τα αγαπήσουν περισσότερο.
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
Back To Top