Μέτρια   Μερίδες : 12   18.31-21.00  

Τα γαλλικά μπισκοτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σας ή και τον καφέ σας.

Υλικά:

100 γρ. βούτυρο (μαλακό)

100 γρ. αλεύρι

4 ασπράδια (σε θερμοκρασία δωματίου)

1 βανίλια

100 γρ. ζάχαρη άχνη

Οδηγίες:

Δουλεύουμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να γίνει αλοιφή. Προσθέτουμε το αλεύρι περασμένο από σίτα, τη βανίλια και ένα ένα τα ασπράδια δουλεύοντας πάντα σε μέτρια ταχύτητα με το φτερό. Μόλις έχει γίνει μια ομοιόμορφη μάζα, βάζουμε σε ένα κορνέ με μύτη 5 – 6 mm και απλώνουμε σε μία λαδόκολλα κάνοντας μπαστουνάκια 5 – 6 εκατοστών αφήνοντας λίγο κενό ανάμεσα. Ψήνουμε στους 180° - 190° για 7 με 8 λεπτά, ώσπου να ροδίσουν γύρω γύρω. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα κρατάμε σε ένα τάπερ χωρίς υγρασία.

empty alt

Ψάρια με σταφίδα και βασιλικό

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;
empty alt

Χταπόδι με μέλι και κρόκο κοζάνης

Μια διαφορετική πρόταση του χταποδιού για ένα ξεχωριστό ορεκτικό που μπορεί να μετατραπεί σε κυρίως αν συνοδευτεί με ζυμαρικά.
empty alt

Muffin με λεμόνι χωρίς ζάχαρη

Λαχταριστά όπως φαίνονται και στη φωτογραφία.
empty alt

Αρνί με σάλτσα από σκόρδο

Αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τα γιορτινά σας τραπέζια και όχι άδικα. 
empty alt

Σουφλέ με σολομό

Για ένα γρήγορο γεύμα φτιάξτε αυτό το υπέροχο και διαφορετικό σουφλέ με σολομό.
empty alt

Pancakes με φρούτα του δάσους

Λαχταριστά pancakes για όλες τις ώρες της ημέρας.
empty alt

Μπουκίτσες με κοτόπουλο και κάρυ

Ο ουρανίσκος και το έτερον ήμισι, θα το λατρέψουν!
empty alt

Pancakes με τυρί

Πανεύκολα, νόστιμα και αφράτα pancakes.
Back To Top