Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Το δημοφιλές γλυκό που πάντα εντυπωσιάζει

Υλικά:

10 κρόκους αυγών

200 γρ. ζάχαρη

1 βανίλια στικ

1 λίτρο κρέμα γάλακτος

μαύρη ζάχαρη όσο χρειάζεται

Οδηγίες:

Χτυπάμε με το πιρούνι τους κρόκους μαζί με τη ζάχαρη και το εσωτερικό της βανίλιας. Ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για παραπάνω από μία ώρα. Περνάμε από σίτα και βάζουμε το μείγμα στα φορμάκια. Ψήνουμε σε μπεν μαρί στο φούρνο για 1 ώρα στους 160° (να μη βράζει το νερό μέσα στο ταψί). Βγάζουμε από το φούρνο, κρυώνουμε και κρατάμε στο ψυγείο. Τη στιγμή του σέρβις, βγάζουμε από το ψυγείο, πασπαλίζουμε με μαύρη ζάχαρη και καίμε με το φλόγιστρο.

empty alt

Pesto με καρυδόψιχα

Δοκιμάστε ένα ακόμη πιο γευστικό pesto για να απολαύσετε τα μακαρόνια σας. 
empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
empty alt

Λουκάνικα με μανιτάρια

Μαγειρέψτε τόσο απλά τα λουκάνικα μαζί με τα μανιτάρια και όλοι θα θυμούνται το υπέροχο πιάτο σας!
empty alt

Κολοκυθόσουπα

Λαχταριστή και κρεμώδης κολοκυθόσουπα ιδανική για το χειμώνα
empty alt

Σουπιές alla marinara

Το πιάτο με το νόστιμο θαλασσινό σε μια ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Σαλάτα με κριθάρι και λαχανικά

Σαλάτα χορταστική και απολύτως γευστική και υγιεινή.
Back To Top