Μέτρια   Μερίδες : 12   12.31-15.00  

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.

Υλικά:

80 γρ. φασόλια βρασμένα

400 γρ. λάχανο σαβόι χοντροκομμένο

2 πατάτες μικρές κομμένες τετραγωνάκια

2 φύλλα δάφνη

2 κλωναράκια θυμάρι φρέσκο

12 φέτες μπαγκέτα μικρή

100 γρ. mozzarella κομμένη σε κυβάκια

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το λάχανο μαζί με τις πατάτες. Σκεπάζουμε με ένα ποτήρι νερό, αλατίζουμε και αφήνουμε να βράσουν για μισή ώρα μέχρι να μαλακώσουν. Σουρώνουμε και κρατάμε στην άκρη. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το θυμάρι, τσιγαρίζουμε λίγο και προσθέτουμε το λάχανο, τις πατάτες, τα φασόλια και τη δάφνη και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί. Μόλις αυτό το μείγμα έχει στεγνώσει, το περνάμε από το μπλέντερ ώστε να αποκτήσει μια καλύτερη υφή. Ελέγχουμε τη γεύση από αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να κρυώσει. Βάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής. Έχουμε βάλει ωστόσο τις φέτες ψωμιού στο φούρνο με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γίνουν τραγανές. Σε μία πιατέλα απλώνουμε τις φέτες και από πάνω βάζουμε με τη σακούλα ζαχαροπλαστικής μία ποσότητα από το μείγμα και γαρνίρουμε με τη mozzarella, λίγο θυμάρι και ελαιόλαδο.

empty alt

Ριζότο με μπύρα και σπεκ

Ριζότο με μεθυστική γεύση από μπύρα.
empty alt

Κρεατόπιτα

Πλούσια στη γεύση κρεατόπιτα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

Spaghetti με ραγού γαρίδα και κάρυ

Εντυπωσιακό πιάτο που η γεύση του θα δικαιώσει την εικόνα του.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Χοιρινό φιλέτο με σφολιάτα

Τυλίξτε το χοιρινό φιλέτο σε σφολιάτα, ξεφύγετε λιγάκι από τα συνηθισμένα και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
empty alt

Πέννες με κολοκύθια και καραβίδες

Μια γευστική γρήγορη και εύκολη λύση για ένα ωραίο μεσημεριανό με πρωταγωνιστές τις πέννες, το μπρόκολο και τις καραβίδες.
empty alt

Chicken pie

Κλείστε το νοστιμότατο κοτόπουλο μέσα σε δυο φύλλα κουρού.
empty alt

Μπανάνες siu tim tim

Οι μπανάνες έτσι όπως δεν τις έχουμε γευτεί ποτέ! 
Back To Top