Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.

Υλικά:

500 γρ. μακαρόνια Castellane

500 γρ. πικάντικα λουκάνικα ξεφλουδισμένα

350 γρ. μανιτάρια σε φετούλες

1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί

1 πρέζα πιπέρι

Λίγα φυλλαράκια βασιλικού ψιλοκομμένα

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ή άλλο πικάντικο τυρί

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα ζυμαρικά al dente. Τα σουρώνουμε και κρατάμε στην άκρη 50 γρ. από το νερό του βρασίματος. Τηγανίζουμε τα λουκάνικα σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία για 5-6 λεπτά ή ώσπου να ψηθούν. Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια και τηγανίζουμε για 5 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε το κρασί, το νερό του βρασίματος και το πιπέρι. Ρίχνουμε το βασιλικό, αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με τα ζυμαρικά. Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και σερβίρουμε αμέσως.

empty alt

Φακές με ντομάτα και μπούκοβο

Αυτές οι φακές μπορούν να γίνουν οι αγαπημένες σας.
empty alt

Πεσκανδρίτσα γκρατινέ με πατάτες

Πεσκανδρίτσα στο φούρνο με πατάτες, νόστιμο και υγιεινό πιάτο που θα λατρέψουν και οι μικροί μας φίλοι!
empty alt

«Sexy» κοτόπουλο

Ποτέ το κοτόπουλο δε σκανδάλιζε τόσο σε γεύση! 
empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
empty alt

Ριζότο με μετσοβόνε, φυστίκι και καρυδόψιχα

Να τι συμβαίνει όταν ένα ριζότο συναντά γευστικούς ξηρούς καρπούς.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Σπαγγέτι all’ Amatriciana

Τα μακαρόνια με την ακαταμάχητη γεύση απλών αλλά λαχταριστών υλικών.
empty alt

Αρνί στην κατσαρόλα με κουκιά και σκόρδο

Ενας ακόμη τρόπος για να απολαύσετε το αρνάκι συνδυασμένο με κουκιά.
Back To Top