Μέτρια   Μερίδες : 8   18.31-21.00  

Κρέπες γι'αυτούς που προσέχουν!

Υλικά:

Για τις κρέπες

120 γρ. αλεύρι από κινόα

30 γρ. αλεύρι από φαγόπυρο

400 γρ. νερό

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 πρέζα αλάτι

Για τη γέμιση

200 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια

2 ντομάτες κομμένες σε φέτες

1 αγγούρι κομμένο σε φέτες

1 φρέσκο κρεμμυδάκι λεπτοκομμένο

Για τη σάλτσα

1 ντομάτα

1 κλωναράκι σέλινο

4 ντομάτες λιαστές

1 κρεμμυδάκι φρέσκο

1 κ.σ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέφεια

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τις κρέπες και ανακατεύουμε να γίνει ένα μείγμα. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο και φτιάχνουμε τις κρέπες. Για τη σάλτσα μπλεντάρουμε όλα τα υλικά και την έχουμε έτοιμη. Παίρνουμε τις κρέπες, απλώνουμε επάνω λίγο τυρί, βάζουμε τα λεπτοκομμένα λαχανικά, λίγο αλάτι και τις κλείνουμε. Σερβίρουμε με λίγη σάλτσα από πάνω.

empty alt

Σαλάτα με αβοκάντο και μανιτάρια champignon

Ένα ανάλαφρο γεύμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Gomasio

Φτιάξτε το για να δώσετε μία έξτρα γεύση στις σαλάτες σας, το ρύζι και τις σούπες.
empty alt

Spaghetti με χταπόδι στο φούρνο

Κάντε την κουζίνα σας να μυρίζει θάλασσα. Αγαπημένο ελληνικό πιάτο, ζυμαρικά με χταποδάκι στο φούρνο.
empty alt

Μπρουσκέτα

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 
empty alt

Αντσούγιες μαριναρισμένες σε κρούστα ψωμιού

Η ταπεινή αντσούγια μπορεί να πάρει χρώμα και γεύση με το κατάλληλο συνδυασμό υλικών.
empty alt

Χοιρινό καρέ με σως πορτοκάλι

Το χοιρινό ποτέ δεν ήταν πιο εκλεκτό ανάμεσα σε φέτες πορτοκαλιού, σβησμένα με κρασί.
empty alt

Πέννες αλα αραμπιάτα

Νόστιμη και εύκολη συνταγή με ταπεινά υλικά αλλά ξεχωριστή γεύση.
Back To Top