Μέτρια   Μερίδες : 8   18.31-21.00  

Κρέπες γι'αυτούς που προσέχουν!

Υλικά:

Για τις κρέπες

120 γρ. αλεύρι από κινόα

30 γρ. αλεύρι από φαγόπυρο

400 γρ. νερό

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 πρέζα αλάτι

Για τη γέμιση

200 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια

2 ντομάτες κομμένες σε φέτες

1 αγγούρι κομμένο σε φέτες

1 φρέσκο κρεμμυδάκι λεπτοκομμένο

Για τη σάλτσα

1 ντομάτα

1 κλωναράκι σέλινο

4 ντομάτες λιαστές

1 κρεμμυδάκι φρέσκο

1 κ.σ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέφεια

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τις κρέπες και ανακατεύουμε να γίνει ένα μείγμα. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο και φτιάχνουμε τις κρέπες. Για τη σάλτσα μπλεντάρουμε όλα τα υλικά και την έχουμε έτοιμη. Παίρνουμε τις κρέπες, απλώνουμε επάνω λίγο τυρί, βάζουμε τα λεπτοκομμένα λαχανικά, λίγο αλάτι και τις κλείνουμε. Σερβίρουμε με λίγη σάλτσα από πάνω.

empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Μους τυριού με ψητό κυδώνι

Μια... αγκαλιά υλικά ενώνονται για μια πανδαισία γεύσεων.
empty alt

Μελιτζάνα με φιλέτο χοιρινού με μυρωδικά

Το κλασικό χοιρινό αποκτά μια νέα διάσταση όταν συνδυαστεί με μελιτζάνα και μυρωδικά.
empty alt

Bonet

Αυτό το γλυκό γίνεται εύκολα και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό "οπαδό" του είδους.
empty alt

Σπαγγέτι με αυγοτάραχο

Αυτά τα μακαρόνια γίνονται γιορτινά με το εκλεκτό και πολύτιμο αυγοτάραχο.
empty alt

Ψαρονέφρι με θυμάρι

Με ελάχιστα υλικά και λίγο χρόνο προετοιμασίας δημιουργείτε ένα υπέροχο πιάτο.
empty alt

Πάστα Φλώρα για ερωτευμένους

Πάστα Φλώρα, ένα γλυκό για όλες τις ώρες...
empty alt

Μπουγάτσα

Πανεύκολη συνταγή για σπιτική μπουγάτσα με λαχταριστή κρέμα. 
Back To Top