Μέτρια   Μερίδες : 8   18.31-21.00  

Κρέπες γι'αυτούς που προσέχουν!

Υλικά:

Για τις κρέπες

120 γρ. αλεύρι από κινόα

30 γρ. αλεύρι από φαγόπυρο

400 γρ. νερό

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 πρέζα αλάτι

Για τη γέμιση

200 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια

2 ντομάτες κομμένες σε φέτες

1 αγγούρι κομμένο σε φέτες

1 φρέσκο κρεμμυδάκι λεπτοκομμένο

Για τη σάλτσα

1 ντομάτα

1 κλωναράκι σέλινο

4 ντομάτες λιαστές

1 κρεμμυδάκι φρέσκο

1 κ.σ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέφεια

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τις κρέπες και ανακατεύουμε να γίνει ένα μείγμα. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο και φτιάχνουμε τις κρέπες. Για τη σάλτσα μπλεντάρουμε όλα τα υλικά και την έχουμε έτοιμη. Παίρνουμε τις κρέπες, απλώνουμε επάνω λίγο τυρί, βάζουμε τα λεπτοκομμένα λαχανικά, λίγο αλάτι και τις κλείνουμε. Σερβίρουμε με λίγη σάλτσα από πάνω.

empty alt

Ριζότο alla carbonara

Αυτή η συνταγή είναι για τους φανατικούς της ιταλικής κουζίνας. 
empty alt

Spaghetti με καπνιστό ψάρι

Τρία διαφορετικά καπνιστά ψάρια για ένα ιδιαίτερο πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Τορτελίνι ογκρατέν

Πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο σκέτος πειρασμός που αξίζει να το δοκιμάσετε.
empty alt

Γκρατέν με λαχανικά

Θρεπτικά λαχανικά, μπρόκολο, σέλινο, φινόκιο, καρότα συνδυάζονται αρμονικά.
empty alt

Πέννες αλα αραμπιάτα

Νόστιμη και εύκολη συνταγή με ταπεινά υλικά αλλά ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Pesto alla Siciliana

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μπρουσκέτες, σάντουιτς, βάση για πίτσα και σε σαλάτες.
empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Semifredo καφέ

Ενα λεπτό και τραγανό επιδόρπιο (semifredo στα ιταλικά σημαίνει μισοπαγωμένο) εύκολο στην προετοιμασία του.
Back To Top