Μέτρια   Μερίδες : 12   15.01-18.30  

Λατρεμένα muffin σοκολάτας με υπέροχο άρωμα καρύδας.

Υλικά:

90 γρ. καστανή ζάχαρη

120 γρ. γιαούρτι χωρίς λακτόζη (αν βρούμε και αρωματισμένο με καρύδα)

60 γρ. καλαμποκέλαιο

60 γρ. νερό

120 γρ. αλεύρι

30 γρ. κακάο σκόνη

8 γρ. μπέκιν πάουντερ

30 γρ. καρύδα τριμμένη

20 γρ. σταγόνες σοκολάτας

12 χαρτάκια για muffin

Για το décor

50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το γιαούρτι, το καλαμποκέλαιο και το νερό. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέκιν και το κακάο κοσκινισμένα και στο τέλος την πούδρα καρύδας. Ανακατεύουμε απαλά και ρίχνουμε μέσα τις σταγόνες σοκολάτας. Μοιράζουμε το μείγμα στα 12 χαρτάκια για muffin που έχουμε βάλει μέσα σε φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Λιώνουμε τη σοκολάτα και γαρνίρουμε από πάνω κάνοντας γραμμές.

empty alt

Bruschetta πασχαλινή

Μία παραδοσιακή ιταλική bruschetta για τις ημέρες του Πάσχα και όχι μόνο..
empty alt

Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών

Ένα επιδόρπιο με καταγωγή από τη Σικελία, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε και με άλλη γέμιση της αρεσκείας μας. 
empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Πικάντικη σάλτσα

Αβοκάντο, πεπόνι και γαρίδες είναι μερικά από τα υλικά που μπλέκονται ευχάριστα. 
empty alt

Βίδες κρυές με αβοκάντο και ντομάτες

Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα τα αγαπήσουν περισσότερο.
empty alt

Γαλακτομπούρεκο

Παραδοσιακό και αγαπημένο γαλακτομπούρεκο με τραγανά φύλλα και υπέροχη γεύση.
empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια και ροκφόρ

Παπαρδέλες με ανεπάντεχο συνδυασμό υλικών όπως τα μανιτάρια, το ροκφόρ και τα φυστίκια αιγίνης.
empty alt

Φαχίτας

Διάσημο ισπανικό πιάτο που πήρε τη θέση της στις κουζίνες του κόσμου.
Back To Top