Μέτρια   Μερίδες : 12   15.01-18.30  

Λατρεμένα muffin σοκολάτας με υπέροχο άρωμα καρύδας.

Υλικά:

90 γρ. καστανή ζάχαρη

120 γρ. γιαούρτι χωρίς λακτόζη (αν βρούμε και αρωματισμένο με καρύδα)

60 γρ. καλαμποκέλαιο

60 γρ. νερό

120 γρ. αλεύρι

30 γρ. κακάο σκόνη

8 γρ. μπέκιν πάουντερ

30 γρ. καρύδα τριμμένη

20 γρ. σταγόνες σοκολάτας

12 χαρτάκια για muffin

Για το décor

50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το γιαούρτι, το καλαμποκέλαιο και το νερό. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέκιν και το κακάο κοσκινισμένα και στο τέλος την πούδρα καρύδας. Ανακατεύουμε απαλά και ρίχνουμε μέσα τις σταγόνες σοκολάτας. Μοιράζουμε το μείγμα στα 12 χαρτάκια για muffin που έχουμε βάλει μέσα σε φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Λιώνουμε τη σοκολάτα και γαρνίρουμε από πάνω κάνοντας γραμμές.

empty alt

Βινεγκρέτ ντομάτας

Μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Σαλάτα με σύκα, φέτα, προσούτο και πεπόνι

Σύκα και πεπόνι σε αρμονία με προσούτο και τυρί.
empty alt

Γαρίδες καυτερές

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.
empty alt

Κρύα σούπα με αμύγδαλο

Υπέροχη σούπα από αμύγδαλα για ένα διαφορετικό ορεκτικό.
empty alt

Carpaccio χταπόδι με μεσογειακές γεύσεις

Μεράκι και υπομονή απαιτεί η συνταγή αυτή αλλά προσφέρει μεγάλη ποσότητα και κυρίως γεύση.
empty alt

Γεμιστή πατάτα με θαλασσινά

Η πατάτα αποκτά την αίγλη και την γεύση που της αξίζει με θαλασσινά.
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
empty alt

Ντάκος burger

Ενα μπέργκερ αλλιώτικό με τα πιο ταπεινά υλικά και ξεχωριστή γεύση.
Back To Top