Μέτρια   Μερίδες : 12   15.01-18.30  

Λατρεμένα muffin σοκολάτας με υπέροχο άρωμα καρύδας.

Υλικά:

90 γρ. καστανή ζάχαρη

120 γρ. γιαούρτι χωρίς λακτόζη (αν βρούμε και αρωματισμένο με καρύδα)

60 γρ. καλαμποκέλαιο

60 γρ. νερό

120 γρ. αλεύρι

30 γρ. κακάο σκόνη

8 γρ. μπέκιν πάουντερ

30 γρ. καρύδα τριμμένη

20 γρ. σταγόνες σοκολάτας

12 χαρτάκια για muffin

Για το décor

50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το γιαούρτι, το καλαμποκέλαιο και το νερό. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέκιν και το κακάο κοσκινισμένα και στο τέλος την πούδρα καρύδας. Ανακατεύουμε απαλά και ρίχνουμε μέσα τις σταγόνες σοκολάτας. Μοιράζουμε το μείγμα στα 12 χαρτάκια για muffin που έχουμε βάλει μέσα σε φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Λιώνουμε τη σοκολάτα και γαρνίρουμε από πάνω κάνοντας γραμμές.

empty alt

Orecchiette con cime di rape (με μπρόκολο)

Τα λαχανικά με το ψάρι δίνουν την σπιρτάδα σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Μπισκότα με μαρμελάδα

Διαρκούν αρκετό καιρό, φυλάξτε τα μακριά από την υγρασία και απολαύστε τα με τον καφέ ή το πρωινό σας.
empty alt

Μαγιονέζα vegan

Πανεύκολη μαγιονέζα για χορτοφάγους και όχι μόνο...
empty alt

Strudel με κεράσια

Αρωματικό στρούντελ κεράσι που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Σαλάτα με πατάτα baby, κάπαρη και αντσούγιες (ζεστή)

Οι πατάτες παίρνουν το ρόλο της σαλάτας και μαγεύουν.
empty alt

Φιλέτα κοτόπουλο με γιαούρτι και τζίντζερ

Βυθίστε τα φιλέτα κοτόπουλου στη μαρινάτα και ετοιμάστε το τηγάνι για τα περαιτέρω. 
empty alt

Χταπόδι με μέλι και κρόκο κοζάνης

Μια διαφορετική πρόταση του χταποδιού για ένα ξεχωριστό ορεκτικό που μπορεί να μετατραπεί σε κυρίως αν συνοδευτεί με ζυμαρικά.
empty alt

Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών

Ένα επιδόρπιο με καταγωγή από τη Σικελία, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε και με άλλη γέμιση της αρεσκείας μας. 
Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή
Back To Top