Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Υπέροχη σούπα από αμύγδαλα για ένα διαφορετικό ορεκτικό.

Υλικά:

120 γρ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα

120 γρ. ψωμί

80 ml ελαιόλαδο

30 ml ξύδι από σέρυ

2 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένες

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ τρίβουμε το ψωμί και ρίχνουμε λίγο κρύο νερό. Αφήνουμε 5 λεπτά. Χτυπάμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα μαζί με το σκόρδο, προσθέτουμε και το ψωμί και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο κορδόνι μέχρι το μείγμα μας να γίνει λείο σαν αλοιφή. Προσθέτουμε έπειτα το ξύδι από σέρυ και λίγο κρύο νερό ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Αλατοπιπερώνουμε και φυλάμε στο ψυγείο για 3 ώρες να παγώσει. Σερβίρουμε γαρνίροντας με λίγα αμύγδαλα φιλέ από πάνω.

empty alt

Σαλάτα με καλαμπόκι

Σαλάτα με πλούσια θαλασσινή γεύση και δροσερά λαχανικά.
empty alt

Muffin με σοκολάτα και καρύδα

Λατρεμένα muffin σοκολάτας με υπέροχο άρωμα καρύδας.
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Ριζότο με μετσοβόνε, φυστίκι και καρυδόψιχα

Να τι συμβαίνει όταν ένα ριζότο συναντά γευστικούς ξηρούς καρπούς.
empty alt

Carpaccio από σολομό με μήλο

Ο σολομός και το μήλο βρήκαν ένα νέο νόημα ύπαρξης.
empty alt

Πουγκάκια γαλοπούλας με φιλαδέλφεια και μπιέτολα

Δέστε μέσα σε φυλλο κρούστας, ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας. 
empty alt

Κοτόσουπα με καλαμπόκι

Μία νόστιμη και πιο γκουρμέ εκδοχή για εκείνους που λατρεύουν τις σούπες.
empty alt

Σαλάτα με νουντλς χοιρινό και σόγια

Εξωτική σαλάτα με γευστική και χορταστική.
Back To Top