Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Υπέροχη σούπα από αμύγδαλα για ένα διαφορετικό ορεκτικό.

Υλικά:

120 γρ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα

120 γρ. ψωμί

80 ml ελαιόλαδο

30 ml ξύδι από σέρυ

2 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένες

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ τρίβουμε το ψωμί και ρίχνουμε λίγο κρύο νερό. Αφήνουμε 5 λεπτά. Χτυπάμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα μαζί με το σκόρδο, προσθέτουμε και το ψωμί και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο κορδόνι μέχρι το μείγμα μας να γίνει λείο σαν αλοιφή. Προσθέτουμε έπειτα το ξύδι από σέρυ και λίγο κρύο νερό ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Αλατοπιπερώνουμε και φυλάμε στο ψυγείο για 3 ώρες να παγώσει. Σερβίρουμε γαρνίροντας με λίγα αμύγδαλα φιλέ από πάνω.

empty alt

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

Είναι η πιο εντυπωσιακή εκδοχή της πιο διάσημης μακαρονάδας.
empty alt

Tramezzini

Το club sandwich αλλιώς...Πολύ νόστιμα σάντουιτς ιδανικά για παιδικό πάρτι, μπουφέ, σνακ, πικ νικ.
empty alt

Chicken pie

Κλείστε το νοστιμότατο κοτόπουλο μέσα σε δυο φύλλα κουρού.
empty alt

Μπουκίτσες από ρεβίθια και κουκουνάρι

Το θρεπτικό ρεβύθι συναντά τα κουκουνάρια, το κεφαλοτύρι και το αυγό.
empty alt

Μους με καφέ και καρύδια

Ένα "δυναμικό" μους όπου πρωταγωνιστούν ο καφές και τα καρύδια.
empty alt

Ψαρονέφρι με θυμάρι

Με ελάχιστα υλικά και λίγο χρόνο προετοιμασίας δημιουργείτε ένα υπέροχο πιάτο.
empty alt

Ριζότο με σαμπάνια και σολομό

Γεύση μεθυστική και ξεχωριστή σε ένα ριζότο που τολμά να συνδυάσει τη σαμπάνια με το σολομό.
empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
Back To Top