Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ενα γευστικό πιάτο που κλέβει πάντα την παράσταση.

Υλικά:

400 γρ. λαζάνια χωρίς γλουτένη

1 ½ λίτρο μπεσαμέλ

400 γρ. pesto

200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα λαζάνια, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε πάνω σε μια πετσέτα να στεγνώσουν. Ανακατεύουμε το pesto με τη μπεσαμέλ χλιαρή (να μην είναι πολύ πηχτό το μείγμα). Βουτυρώνουμε ένα ταψί και κάνουμε μία πολύ λεπτή στρώση αρχικά με τη σάλτσα και ξεκινάμε τις υπόλοιπες στρώσεις με λαζάνια, σάλτσα (pesto και μπεσαμέλ), παρμεζάνα. Επαναλαμβάνουμε 4 φορές τελειώνοντας με την παρμεζάνα. Ψήνουμε στο φούρνο για 40 - 45 λεπτά ώσπου να πάρει χρώμα η παρμεζάνα.

empty alt

Φιλέτο σε κρούστα

Αλλιώτικη πρόταση για να απολαύσετε το φιλέτο σας.
empty alt

Μικρές πίτσες με λουκάνικα και πατάτα

Απερίγραπτα τραγανά πιτσάκια με μοτσαρέλα και πατάτα. Μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε συνδυασμό και άλλων υλικών της αρεσκείας σας.
empty alt

Πάστα φλώρα με αμύγδαλα

Αλλη μια παραλλαγή του αγαπημένου ιταλικού γλυκού μπορεί να γίνει το επιδόρπιο ενός γεύματος ή απλώς να συνοδεύσει τον καφέ σας.
empty alt

Κοτόσουπα με καλαμπόκι

Μία νόστιμη και πιο γκουρμέ εκδοχή για εκείνους που λατρεύουν τις σούπες.
empty alt

Πέννες με ραγού μοσχαράκι και μελιτζάνες

Ένα ολοκληρωμένο γεύμα με απλά υλικά από τη κουζίνα σας. 
empty alt

Ανάμεικτη σαλάτα

Μία ιδιαίτερα θρεπτική σαλάτα.
empty alt

Μπουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.
empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
Back To Top