Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Η γραβιέρα Κρήτης βρήκε επιτέλους ταίρι, τα λαυράκια. 

Υλικά:

4 φιλέτα λαυράκι

70 γρ. γραβιέρα Κρήτης τριμμένη

1 μικρό μάτσο ρόκα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τη ρόκα, την πλένουμε, την ψιλοκόβουμε και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε μέσα το τυρί, λίγο ελαιόλαδο, πιπέρι και ανακατεύουμε. Παίρνουμε τα φιλέτα ψαριού, τα αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε επάνω λίγο από το μείγμα με τη ρόκα. Στη συνέχεια τα ρολάρουμε βάζοντας στην άκρη μια οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξουν. Τα βάζουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

empty alt

Μύδια γεμιστά

Οι λάτρεις των θαλασσινών έχουν μια ακόμη ξεχωριστή επιλογή για τα αγαπημένα τους μύδια.
empty alt

Φαχίτας

Διάσημο ισπανικό πιάτο που πήρε τη θέση της στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Μπακαλιάρος με ελιές και ντομάτα

Ένα πιάτο με χαμηλά λιπαρά αλλά πλούσια γεύση.
empty alt

Ριζότο με μελάνι από σουπιά

Το ριζότο που θα "γράψει" την δική του ιστορία στον ουρανίσκο σας.
empty alt

Σάλτσα Chimichurri

Μυρωδάτη και καταπράσινη σάλτσα!
empty alt

Χοιρινό με μήλα και σιρόπι σφενδάμου

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
empty alt

Βελουτέ από μπρόκολο

Το μπρόκολο σούπα για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
Back To Top