Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Αναμείξτε σε ένα βαθύ πιάτο τα πιο φρέσκα υλικά από το μποστάνι.

Υλικά:

500 γρ. σαλάτα ανάμεικτη

500 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση

300 γρ. πιπεριές κομμένες σε λωρίδες

1 καρότο κομμένο σε λεπτές λωρίδες

200 γρ. μανιτάρια champignion de Paris κομμένα μικρές φέτες

100 γρ. καλαμπόκι

100 γρ. φύτρες από σόγια

1 κ.σ. κάπαρη

6 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. σόγια

1 κ.σ. εστραγκόν ψιλοκομμένο

Οδηγίες:

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το ελαιόλαδο και τη σόγια. Προσθέτουμε λίγο πιπέρι αν χρειάζεται.

empty alt

Πουτίγκα βερίκοκο

Βυθίστε το κουτάλι σας στην πουτίγκα και ανακαλύψτε τις γεύσεις που κρύβει. 
empty alt

Fettuccine Alfredo

Το όνομά της το χρωστάει στο διάσημο Ιταλό μάγειρα Alfredo di Lello που δημιούργησε την γνωστή σάλτα το 1920.
empty alt

Αρωματικό τυρόψωμο

Πεντανόστιμο τυρόψωμο με ξεχωριστό άρωμα ιδανικό για πρωινό και σνακ. 
empty alt

Spaghetti με σολομό καπνιστό

Το ιδιαίτερο ζυμαρικό σε πλούσια γεύση απο σολoμο.
empty alt

Spaghetti με χταπόδι στο φούρνο

Κάντε την κουζίνα σας να μυρίζει θάλασσα. Αγαπημένο ελληνικό πιάτο, ζυμαρικά με χταποδάκι στο φούρνο.
empty alt

Mattonella (τουβλάκι) από σοκολάτα

Σοκολάτα και φουντούκι συμμαχούν για να κατακτήσουν τον ουρανίσκο σας.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα και καλαμάρια

Μια διαφορετική μακαρονάδα με την συνδρομή των καλαμαριών
empty alt

Ρολό κιμά με γαλοπούλα και σπανάκι

Βράστε το σπανάκι και το ρολάρουμε πάνω σε ζουμερές φέτες γαλοπούλας.

Back To Top