Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Πανεύκολη μαγιονέζα για χορτοφάγους και όχι μόνο...

Υλικά:

1 ποτήρι φασόλια από σόγια βρασμένα

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

1 πρέζα από μαύρη ζάχαρη

Αλάτι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μίξερ τα φασόλια, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη, το αλάτι και βάζουμε τόσο λάδι μέχρι να δούμε να φουσκώσει.

Μπορούμε να αρωματίσουμε τη μαγιονέζα με σκόρδο, πιπεριά ή άλλο μπαχαρικό της αρεσκείας μας.

empty alt

Λαζάνια al pesto

Ενα γευστικό πιάτο που κλέβει πάντα την παράσταση.
empty alt

Σαλάτα κάπαρη

Ενα πιάτο "μπαλαντέρ" που εκτός απο σαλάτα μπορεί να γίνει γαρνιτούρα στο ψάρι.
empty alt

Βινεγκρέτ ντομάτας

Μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με πεπεροντσίνο

Εύκολη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.
empty alt

Θρίαμβος της θάλασσας

Φρούτα της θάλασσας σε απόλυτη αρμονία, με τα πάντα αγαπημένα μακαρόνια.
empty alt

Το δικό μας croque-monsieur

Η κλασική συνταγή πρωινού πειραγμένη και προσαρμοσμένη στα γούστα μας.
empty alt

Νιόκι πατάτας με πορτοκάλι

Παραδοσιακό πιάτο της ιταλικής κουζίνας το οποίο μπορούμε να βρούμε σε διάφορες παραλλαγές. 
empty alt

Ριζότο με αχλάδια και gorgonzola

Ριζότο συνδυασμένο με αχλάδι προσφέρει ένα διαφορετιό πιάτο στο τραπέζι, με ξεχωριστή γεύση.
Back To Top