Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Μέσα και έξω από την τούρτα, υπερτερεί ο ανανάς.

Υλικά:

1 μέτριο ανανά κομμένο τετραγωνάκια

250 γρ. αλεύρι ολική άλεσης κοσκινισμένο

50 γρ. φρουκτόζη

50 γρ. ελαιόλαδο

250 γρ. γάλα σόγιας

1 φακελάκι μπέκιν πάουντερ

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέκιν, τη φρουκτόζη, το ελαιόλαδο, το γάλα από σόγια και τα ¾ από τον ανανά. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα, ρίχνουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-50 λεπτά. Το βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να γίνει χλιαρή και γαρνίρουμε από πάνω με τα υπόλοιπα κομμάτια ανανά. Σερβίρεται χλιαρή.

empty alt

Γλυκό κάστανο

Γλυκό κάστανο: ένα εξαιρετικό γλυκό του κουταλιού για να τους εκπλήξετε όλους.
empty alt

Σαλάτα με νουντλς χοιρινό και σόγια

Εξωτική σαλάτα με γευστική και χορταστική.
empty alt

Πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου και passion fruits

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Χοιρινό με μανιτάρια

Απρόσμενοι συνδυασμοί υλικών δημιουργούν ένα εξωτικό πιάτο.
empty alt

Σαλάτα από πατάτες

Υπέροχη πατατοσαλάτα με τυρί, καρύδια και ελιές.
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
empty alt

Mini cheesecake

Τα μίνι cheesecake αποτελούν ένα πολύ ωραίο κέρασμα για μικρούς και μεγάλους στα παιδικά πάρτι.

Back To Top