Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Αρωματική μακαρονάδα με γαύρο και αυγοτάραχο.

Υλικά 

320 γρ. μακαρόνια gluten free

4 κομμάτια λιαστή ντομάτα λεπτοκομμένη

1 σκελίδα σκόρδο

50 γρ. αυγοτάραχο

Ελαιόλαδο

1 φιλέτο γαύρο κάτω από το λάδι

Αλάτι

Πιπέρι

 

Οδηγίες

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα spaghetti. Σε μία άλλη βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο και το γαύρο και τον λιώνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε ύστερα τη ντομάτα και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Για να κάνουμε λίγο πιο υγρή τη σάλτσα προσθέτουμε 2 κουταλιές νερό από τα μακαρόνια που βράσαμε. Mόλις  σουρώσουμε τα μακαρόνια τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με το γαύρο και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. Πριν σερβίρουμε ρίχνουμε από πάνω το αυγοτάραχο που έχουμε κόψει σε κομμάτια με το πίλερ.

empty alt

Affogato Cioccolato

Affocato ciocolato ή ο θρίαμβος της σοκολάτας και της γευστικής απόλαυσης.
empty alt

Κέικ με μπανάνα

Κέικ με πλούσια γεύση μπανάνας, ιδιαίτερο και λίγο χρονοβόρο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.
empty alt

Τιραμισού κλασικό

Από τα πιο δημοφιλή ιταλικά γλυκά που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο.
empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Μελιτζάνα με φιλέτο χοιρινού με μυρωδικά

Το κλασικό χοιρινό αποκτά μια νέα διάσταση όταν συνδυαστεί με μελιτζάνα και μυρωδικά.
empty alt

Κεφτεδάκια από μορταδέλα και ξηρούς καρπούς

Ένα ιδιαίτερο και οικονομικό ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Πίτα με ταχίνι

Ενα πιάτο που μπορεί να συνοδεύσει το πρωινό σας ή να γίνει ορεκτικό.
Back To Top