Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Αρωματική μακαρονάδα με γαύρο και αυγοτάραχο.

Υλικά 

320 γρ. μακαρόνια gluten free

4 κομμάτια λιαστή ντομάτα λεπτοκομμένη

1 σκελίδα σκόρδο

50 γρ. αυγοτάραχο

Ελαιόλαδο

1 φιλέτο γαύρο κάτω από το λάδι

Αλάτι

Πιπέρι

 

Οδηγίες

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα spaghetti. Σε μία άλλη βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο και το γαύρο και τον λιώνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε ύστερα τη ντομάτα και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Για να κάνουμε λίγο πιο υγρή τη σάλτσα προσθέτουμε 2 κουταλιές νερό από τα μακαρόνια που βράσαμε. Mόλις  σουρώσουμε τα μακαρόνια τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με το γαύρο και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. Πριν σερβίρουμε ρίχνουμε από πάνω το αυγοτάραχο που έχουμε κόψει σε κομμάτια με το πίλερ.

empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Κεφτεδάκια από άσπρο ψάρι

Το ψάρι μεταμορφώνεται σε ένα ακόμη εύγεστο και λαχταριστό έδεσμα.
empty alt

Pesto ρόκας

Διαφορετικό πέστο για να συνοδεύσει τα ζυμαρικά της αρεσκεία σας.
empty alt

Σούπα με σπαράγγια

Γευτείτε τα σπαράγγια έτσι όπως δεν το έχετε τολμήσει ποτέ.
empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Σπανακόρυζο στο φούρνο

Ενα διαφορετιό σπανακόριζο στο φούρνο με λαχταριστή μπεσαμέλ.
empty alt

Χτένια γκρατινέ

Ιδιαίτερο ορεκτικό για το τραπέζι, σε μια πολύ ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
Back To Top