Μέτρια   Μερίδες : 10   10.01-12.30  

Ασυνήθιστη και με υπέροχο άρωμα μανταρινιού. 

Υλικά:

2 κιλά μανταρίνια ακέρωτα

2 κιλά ζάχαρη

1 βανίλια

Χυμό από 1 λεμόνι

Οδηγίες:

Βάζουμε τα μανταρίνια σε νερό και τα βράζουμε για 10 λεπτά. Πετάμε ύστερα το νερό και βάζουμε τα μανταρίνια σε μία κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη ώστε να βγάλουν τα υγρά τους. Αφαιρούμε τυχόν κουκούτσια και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν, αφαιρούμε τη φλούδα τους και την πολτοποιούμε. Ρίχνουμε τον πολτό μέσα στην κατσαρόλα και αφήνουμε τη μαρμελάδα να ξεκουραστεί για μία ημέρα. Την επόμενη μέρα προσθέτουμε τη βανίλια, αφού την ανοίξουμε και αφαιρέσουμε τα σποράκια. Βράζουμε για 5 λεπτά ακόμα, ρίχνουμε το χυμό λεμόνι και στο τέλος μοιράζουμε τη μαρμελάδα σε αποστειρωμένα βάζα.

empty alt

Μαγιονέζα από αβοκάντο

Πολύ νόστιμη μαγιονέζα. Απολαύστε την χωρίς τύψεις!
empty alt

Μπισκότα langues de chat

Τα γαλλικά μπισκοτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σας ή και τον καφέ σας.
empty alt

Καλαμάρια γεμιστά

Καλαμαράκια που συνδυάζονται με αυγό και καταρρίπτουν το μύθο περί …ασυμβατότητας.
empty alt

Φιλέτα με σάλτσα «σκοτεινό πάθος»

Με κρεμμύδια, μουστάρδα και γουόστερ σος, τα φιλέτα αποκτούν ονειρεμένη γεύση.
empty alt

Πάπια με σάλτσα πορτοκάλι

Πάπια με πορτοκάλι..συνδυασμός που απογειώνει τη γεύση. Τολμήστε το!
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Ροφός φιλέτο με αρωματικά

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 
Back To Top