Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!

Υλικά:

90 γρ. μπισκότα τύπου digestive χωρίς ζάχαρη τριμμένα

40 γρ. βούτυρο λιωμένο

350 γρ. ανθότυρο

50 γρ γάλα 1,5%

Χυμό και ζεστ από 2 πορτοκάλια

3 φύλλα ζελατίνα μουσκεμένα σε κρύο νερό

20 γρ. στέβια σε υγρή μορφή

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μπλέντερ να ανακατευτούν τα μπισκότα με το βούτυρο για να φτιάξουμε τη βάση, τη μοιράζουμε σε 4 φορμάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσουν. Φτιάχνουμε την κρέμα. Ζεσταίνουμε το χυμό από πορτοκάλι και λιώνουμε μέσα τα φύλλα ζελατίνας. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το ανθότυρο μαζί με το γάλα, προσθέτουμε το μείγμα με τις ζελατίνες, τη στέβια και το ζεστ από πορτοκάλι. Ανακατεύουμε καλά, βγάζουμε από το ψυγείο τις φόρμες, τις γεμίζουμε με το μείγμα και ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να σερβίρουμε.

empty alt

Crostata με μαρμελάδα

Το παραδοσιακό επιδόρπιο της Ιταλίας με την αφράτη βουτυρένια βάση προσφέρει πολλούς συνδυασμούς παρουσίασης.
empty alt

Κρέμα από φρούτα με μέλι

Τονωτικό και συγχρόνως ερωτικά θρεπτικό!
empty alt

Ψωμί με γεύση mediterranean

Μια διαφορετική γευστική πρόταση για το ψωμί.
empty alt

Zabaione

Αυτό το γλυκό το δημιούργησαν οι ιταλοί αλλά πέρασε και στην γαλλική κουζίνα ως ζαμπαγιόν.
empty alt

Τζατζίκι

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών και έντονων γεύσεων.
empty alt

Bucatini με μπαρμπούνι

Φανταστική και πανεύκολη συνταγή με μπαρμπούνι
empty alt

Μακαρόνια με πατάτες και μαϊντανό

Ένα πιάτο ζυμαρικών εύκολο, οικονομικό και πεντανόστιμο. 
empty alt

Τούρτα σοκολάτας

Ένα γλυκό με στρώσεις σοκολάτας και στο ενδιάμεσο τραγαγά μπισκότα.
Back To Top