Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!

Υλικά:

90 γρ. μπισκότα τύπου digestive χωρίς ζάχαρη τριμμένα

40 γρ. βούτυρο λιωμένο

350 γρ. ανθότυρο

50 γρ γάλα 1,5%

Χυμό και ζεστ από 2 πορτοκάλια

3 φύλλα ζελατίνα μουσκεμένα σε κρύο νερό

20 γρ. στέβια σε υγρή μορφή

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μπλέντερ να ανακατευτούν τα μπισκότα με το βούτυρο για να φτιάξουμε τη βάση, τη μοιράζουμε σε 4 φορμάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσουν. Φτιάχνουμε την κρέμα. Ζεσταίνουμε το χυμό από πορτοκάλι και λιώνουμε μέσα τα φύλλα ζελατίνας. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το ανθότυρο μαζί με το γάλα, προσθέτουμε το μείγμα με τις ζελατίνες, τη στέβια και το ζεστ από πορτοκάλι. Ανακατεύουμε καλά, βγάζουμε από το ψυγείο τις φόρμες, τις γεμίζουμε με το μείγμα και ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να σερβίρουμε.

empty alt

Μύδια γεμιστά

Οι λάτρεις των θαλασσινών έχουν μια ακόμη ξεχωριστή επιλογή για τα αγαπημένα τους μύδια.
empty alt

Pesto με καρυδόψιχα

Δοκιμάστε ένα ακόμη πιο γευστικό pesto για να απολαύσετε τα μακαρόνια σας. 
empty alt

Μηλόπιτα με γάλα από ρύζι

Το μήλο της αμαρτίας σε μια άκρως αμαρτωλή συνταγή.
empty alt

Muffins με παντσέτα και mozzarella

Εύκολα αλμυρά muffins για νόστιμα σνακ.
empty alt

Ριζότο με σαμπάνια και σολομό

Γεύση μεθυστική και ξεχωριστή σε ένα ριζότο που τολμά να συνδυάσει τη σαμπάνια με το σολομό.
empty alt

Φοκάτσια jenovese

Το γενοβέζικο ψωμί που έχει βρει την θέση του στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Σαλάτα με φράουλες και μοτσαρέλα

Το ανοιξιάτικο φρούτο με την φίνα γεύση της μοτσαρέλας ταιριάζουν υπέροχα.
empty alt

Στόλεν

Παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γλυκό από τη Δρέσδη της Γερμανίας. Απίθανο και εξαιρετικό κέικ σε γεύση και εμφάνιση.
Back To Top