Μέτρια   Μερίδες : 8   18.31-21.00  

Λαχταριστά όπως φαίνονται και στη φωτογραφία.

Υλικά:

280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

10 γρ. μπέκιν πάουντερ

½ κ.γ. βανίλια

1 πρέζα αλάτι

0,60 γρ στέβια σκόνη

200 γρ. γάλα σόγια

120 γρ. καλαμποκέλαιο

Χυμό και ζεστ από 2 λεμόνια

Νερό

30 γρ. ζάχαρη άχνη για το γλάσο

Οδηγίες:

Βάζουμε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Ξεχωριστά σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα υγρά, το καλαμποκέλαιο, το γάλα και το χυμό από λεμόνι και ανακατεύουμε και τα 2 μείγματα, όχι πολύ, και τοποθετούμε στα φορμάκια. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και ρίχνουμε το γλάσο που έχουμε φτιάξει με τη ζάχαρη άχνη και 2 κουταλιές χυμό λεμονιού.

empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Τραγανές πατάτες με σκόρδο και σάλτσα από αβοκάντο

Τραγανές πατάτες με σάλτσα από αβοκάντο, ένας νέος συνδυασμός που προστίθεται στην υγιεινή διατροφή.
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
empty alt

Αρωματική κρέμα από μελιτζάνα

Υπέροχο ντιπ από μελιτζάνα, μπορεί να συνοδεύσει πολλά πιάτα σας.
empty alt

Πάστα Φλώρα για ερωτευμένους

Πάστα Φλώρα, ένα γλυκό για όλες τις ώρες...
empty alt

Σαλάτα με καλαμπόκι

Σαλάτα με πλούσια θαλασσινή γεύση και δροσερά λαχανικά.
empty alt

Σαλιγκάρια a la vigneronne

Οσοι τα αγαπούν είναι φανατικοί και αυτή η εκδοχή σίγουρα θα τους εκπλήξει.
empty alt

Γιουβέτσι με λαχανικά

Το φαγητό της γιαγιάς με πινελιές λαχανικών.
Back To Top