Δύσκολη   Μερίδες : 8   15.01-18.30  

Διάσημο ισπανικό πιάτο που πήρε τη θέση της στις κουζίνες του κόσμου.

Υλικά:

400 γρ. κόντρα φιλέτο κομμένο julien

400 γρ. στήθος κοτόπουλο κομμένο julien

4 κ. σούπας ελαιόλαδο

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά κίτρινη

1 πρέζα κύμινο

Αλάτι

Πιπέρι

Χυμό από 2 lime

1 κουτάκι μπύρα

2 κ. γλυκού sauce worcestershire

1 μάτσο κόλιανδρο φρέσκο τριμμένο

2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα

100 γρ. gouda κομμένο julien για το σερβίρισμα

Λίγη soire cream για το σερβίρισμα

Wakamole για το σερβίρισμα

8 τορτίγιας για το σερβίρισμα

Κρέμα από φασόλια για το σερβίρισμα

Οδηγίες:

Μαρινάρουμε το κρέας από το προηγούμενο βράδυ. Σε δύο μπολάκια ξεχωριστά σκεπάζουμε το κρέας και το κοτόπουλο με τη μπύρα, το lime και το κόλιανδρο. Την επόμενη μέρα, κόβουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια julien, τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Σουρώνουμε το κρέας και το ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι, τσιγαρίζουμε πολύ καλά, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τη σάλτσα worcestershire και το κύμινο και αφήνουμε για 10 λεπτά να πάρουν γεύση και να βράσουν. Σερβίρουμε παίρνοντας τη τορτίγια, βάζουμε μέσα ό,τι άλλο θέλουμε, το κρέας και τυλίγουμε.

empty alt

Γλυκό ρυζόγαλο με φουντούκια και καφέ

Ξεχάστε τα βαρετά ρυζόγαλα!
empty alt

Κους κους με λαχανικά και μύδια

Ένα ιδιαίτερο φαγητό που θα σας εντυπωσιάσει.
empty alt

CANEDERLI (Κεφτεδάκια από ψωμί και σπανάκι)

Ένα πρωτότυπο ορεκτικό για μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Σάλτσα guakamole

Εξαιρετική σάλτσα για να συνοδεύσετε κόκκινα κρέατα.
empty alt

Σάλτσα Chimichurri

Μυρωδάτη και καταπράσινη σάλτσα!
empty alt

Κουνέλι με πιπεριές και κρεμμύδια

Εχει τους φαν του αυτό το πιάτο αλλά σε αυτή την εκδοχή θα αποκτήσει και άλλους.
empty alt

Κανελόνια με ραδίκια και πατάτες

Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά η γεύση τους θα σας αποζημιώσει.
empty alt

Τηγανητά μήλα

Αυτό το επιδόρπιο βρίσκεται σε πολλές κουζίνες του κόσμου σε πολλές εκδοχές αφού αποτελεί παντα μια λαχταριστή λύση για γλυκό.
Back To Top