Δύσκολη   Μερίδες : 8   15.01-18.30  

Διάσημο ισπανικό πιάτο που πήρε τη θέση της στις κουζίνες του κόσμου.

Υλικά:

400 γρ. κόντρα φιλέτο κομμένο julien

400 γρ. στήθος κοτόπουλο κομμένο julien

4 κ. σούπας ελαιόλαδο

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά κίτρινη

1 πρέζα κύμινο

Αλάτι

Πιπέρι

Χυμό από 2 lime

1 κουτάκι μπύρα

2 κ. γλυκού sauce worcestershire

1 μάτσο κόλιανδρο φρέσκο τριμμένο

2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα

100 γρ. gouda κομμένο julien για το σερβίρισμα

Λίγη soire cream για το σερβίρισμα

Wakamole για το σερβίρισμα

8 τορτίγιας για το σερβίρισμα

Κρέμα από φασόλια για το σερβίρισμα

Οδηγίες:

Μαρινάρουμε το κρέας από το προηγούμενο βράδυ. Σε δύο μπολάκια ξεχωριστά σκεπάζουμε το κρέας και το κοτόπουλο με τη μπύρα, το lime και το κόλιανδρο. Την επόμενη μέρα, κόβουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια julien, τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Σουρώνουμε το κρέας και το ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι, τσιγαρίζουμε πολύ καλά, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τη σάλτσα worcestershire και το κύμινο και αφήνουμε για 10 λεπτά να πάρουν γεύση και να βράσουν. Σερβίρουμε παίρνοντας τη τορτίγια, βάζουμε μέσα ό,τι άλλο θέλουμε, το κρέας και τυλίγουμε.

empty alt

Ζελέ με φράουλες και σαντιγί

Τι γυρεύει η φράουλα μέσα σε μια θάλασσα από ζελέ: την απόλαυση! 
empty alt

Carpaccio κρέατος

Απαιτεί χρόνο και καλή προετοιμασία αυτό το πιάτο, αλλά θα έχετε για πολύ καιρό στο ψυγείο σας μια διαφορετική πρόταση.
empty alt

Μίνι τσιζκέικ με πορτοκάλι

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!
empty alt

Μπανάνα bread

Ένα γλυκό για μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Μανιταρόσουπα

Μανιταρόσουπα από τον Έκτορα Μποτρίνι. Απολαυστική και χορταστική σούπα μανιταριών.
empty alt

Αντσούγιες μαριναρισμένες σε κρούστα ψωμιού

Η ταπεινή αντσούγια μπορεί να πάρει χρώμα και γεύση με το κατάλληλο συνδυασμό υλικών.
empty alt

Tagliolini Portovenere

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.
empty alt

Τορτελίνι ογκρατέν

Πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο σκέτος πειρασμός που αξίζει να το δοκιμάσετε.
Back To Top