Δύσκολη   Μερίδες : 8   15.01-18.30  

Διάσημο ισπανικό πιάτο που πήρε τη θέση της στις κουζίνες του κόσμου.

Υλικά:

400 γρ. κόντρα φιλέτο κομμένο julien

400 γρ. στήθος κοτόπουλο κομμένο julien

4 κ. σούπας ελαιόλαδο

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά κίτρινη

1 πρέζα κύμινο

Αλάτι

Πιπέρι

Χυμό από 2 lime

1 κουτάκι μπύρα

2 κ. γλυκού sauce worcestershire

1 μάτσο κόλιανδρο φρέσκο τριμμένο

2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα

100 γρ. gouda κομμένο julien για το σερβίρισμα

Λίγη soire cream για το σερβίρισμα

Wakamole για το σερβίρισμα

8 τορτίγιας για το σερβίρισμα

Κρέμα από φασόλια για το σερβίρισμα

Οδηγίες:

Μαρινάρουμε το κρέας από το προηγούμενο βράδυ. Σε δύο μπολάκια ξεχωριστά σκεπάζουμε το κρέας και το κοτόπουλο με τη μπύρα, το lime και το κόλιανδρο. Την επόμενη μέρα, κόβουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια julien, τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Σουρώνουμε το κρέας και το ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι, τσιγαρίζουμε πολύ καλά, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τη σάλτσα worcestershire και το κύμινο και αφήνουμε για 10 λεπτά να πάρουν γεύση και να βράσουν. Σερβίρουμε παίρνοντας τη τορτίγια, βάζουμε μέσα ό,τι άλλο θέλουμε, το κρέας και τυλίγουμε.

empty alt

Τορτελίνι ογκρατέν

Πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο σκέτος πειρασμός που αξίζει να το δοκιμάσετε.
empty alt

Μπουκιές με αμύγδαλα και μαρμελάδα βερύκοκο

Μπαλίτσες από βερίκοκο για παιχνίδια γεύσης.
empty alt

Κοτόπιτα

Ενα ωραίο και γευστικό πιάτο για όλες τις ώρες.
empty alt

«Παντρεμένα» φιλετάκια σολομού

Ο σολομός παντρεμένος ή μη, είναι ιδανικός με παρμεζάνα, σος και λογιών μυρωδικά.
empty alt

Ερωτικές μπουκιές

Όταν το μέλι, το ανθόνερο και η καρυδόψυχα τυναντούν το σουσάμι.
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με πεπεροντσίνο

Εύκολη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Ταρτάρ από αβοκάντο, παντζάρι και πατάτες

Πατάτες, σχοινόπρασο, παντζάρι, αβοκάντο... Ετερόκλιτες γεύσεις σε μια. 
Back To Top