Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα τα αγαπήσουν περισσότερο.

Υλικά 

350 γρ. fusilli

2 αβοκάντο

300 γρ. ντοματίνια

1 σκελίδα σκόρδο

1 πεπεροντσίνο

Χυμό και ζεστ από 2 λεμόνια

1 ματσάκι μέντα τριμμένη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

 

Οδηγίες

Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια al dente. Τα περνάμε με κρύο νερό και κρατάμε στην άκρη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μέντα μαζί με το σκόρδο, το πεπεροντσίνο, τα ντοματίνια, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε την ψίχα από το αβοκάντο, ρίχνουμε επάνω το χυμό λεμονιού, την πλάθουμε με το πιρούνι και την ανακατεύουμε στο μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε μέσα τα μακαρόνια, ρίχνουμε μέσα το μείγμα με το αβοκάντο, ανακατεύουμε καλά και γαρνίρουμε με το ζεστ από το λεμόνι.

empty alt

Μπισκότα langues de chat

Τα γαλλικά μπισκοτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σας ή και τον καφέ σας.
empty alt

Παπαρδέλες με πάπια και τρούφα

Ενα ξεχωριστό πιάτο που μπορεί να δώσει μια ιδιαίτερη νότα στο καθημερινό τραπέζι.
empty alt

Mini cheesecake

Τα μίνι cheesecake αποτελούν ένα πολύ ωραίο κέρασμα για μικρούς και μεγάλους στα παιδικά πάρτι.
empty alt

Μικρές πίτσες με λουκάνικα και πατάτα

Απερίγραπτα τραγανά πιτσάκια με μοτσαρέλα και πατάτα. Μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε συνδυασμό και άλλων υλικών της αρεσκείας σας.
empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Χοιρινό με μήλα και σιρόπι σφενδάμου

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.
empty alt

Ροφός φιλέτο με αρωματικά

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 
empty alt

Πραλίνα φουντουκιού

Υπάρχει κάποιος που δε λατρεύει τη πραλίνα;
Back To Top