Μέτρια   Μερίδες : 6   12.31-15.00  

Εύκολα αλμυρά muffins για νόστιμα σνακ.

Υλικά:

  • 240 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του gluten free
  • 120 γρ. παντσέτα κομμένη σε κύβους
  • 100 γρ. mozzarella σε κυβάκια
  • 2 αυγά
  • 60 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 200 γρ. γάλα
  • 1 κλωνάρι δεντρολίβανο
  • 1 κλωνάρι θυμάρι
  • 20 γρ. βούτυρο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Χαρτάκια για μάφιν

Οδηγίες:

Σε μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο και το κρατάμε στην άκρη. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε την παντσέτα μαζί με το δεντρολίβανο και το θυμάρι. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα και το βούτυρο και εκεί μέσα προσθέτουμε την παντσέτα και τη mozzarella. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το κεφαλοτύρι. Ύστερα ρίχνουμε το υγρό μείγμα μέσα στο ξηρό και το δουλεύουμε λίγο και γρήγορα ίσα ίσα να ανακατευτούν. Μοιράζουμε το μείγμα στα χαρτάκια για μάφιν και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.

empty alt

Σούπα τορτελίνι

Μια σούπα διαφορετική ή ο άλλος τρόπος για να γευτείτε τα αγαπημένα σας τορτελίνια.
empty alt

Crumble Brownie

Απολαυστικά brownies που θα θέλετε να τα φτιάχνετε συνέχεια
empty alt

Ριζότο με φράουλες

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!
empty alt

Ρύζι μαύρο με σκόρδο λεμόνι και ντομάτα

Η αγαπημένη τροφή των Κινέζων, σε ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Μπακαλιάρος ψητός

Ένας άξιος εκπρόσωπος της θάλασσας στο πιάτο σας με τα... κρεμμυδάκια. 
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
Back To Top