Μέτρια   Μερίδες : 6   12.31-15.00  

Εύκολα αλμυρά muffins για νόστιμα σνακ.

Υλικά:

  • 240 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του gluten free
  • 120 γρ. παντσέτα κομμένη σε κύβους
  • 100 γρ. mozzarella σε κυβάκια
  • 2 αυγά
  • 60 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 200 γρ. γάλα
  • 1 κλωνάρι δεντρολίβανο
  • 1 κλωνάρι θυμάρι
  • 20 γρ. βούτυρο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Χαρτάκια για μάφιν

Οδηγίες:

Σε μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο και το κρατάμε στην άκρη. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε την παντσέτα μαζί με το δεντρολίβανο και το θυμάρι. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα και το βούτυρο και εκεί μέσα προσθέτουμε την παντσέτα και τη mozzarella. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το κεφαλοτύρι. Ύστερα ρίχνουμε το υγρό μείγμα μέσα στο ξηρό και το δουλεύουμε λίγο και γρήγορα ίσα ίσα να ανακατευτούν. Μοιράζουμε το μείγμα στα χαρτάκια για μάφιν και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.

empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια και ροκφόρ

Παπαρδέλες με ανεπάντεχο συνδυασμό υλικών όπως τα μανιτάρια, το ροκφόρ και τα φυστίκια αιγίνης.
empty alt

Κουνέλι με μπύρα

Το κουνέλι μεθάει με μπύρα, θυμάρι και βασιλικό. 
empty alt

Μοσχάρι γιαχνί

Ελληνικό, σπιτικό φαγητό ιδανικό για οικογενειακά τραπέζια.
empty alt

Spaghetti paglia e fieno

Γεύση από θάλασσα που μεταμορφώνει τα ζυμαρικά.
empty alt

Σουβλάκια με σολομό και καρπούζι

Όσο απίθανος συνδυασμός, τόσο ταιριαστός και ιδανικός.
empty alt

Κρύα σαλάτα από pasta

Δροσερή και εύκολη σαλάτα με ζυμαρικά για τα καλοκαιρινά σας τραπέζια.
empty alt

Σάλτσα με πιπεριές

Για όσους έχουν λατρεία με τις πιπεριές αξίζει να τη φτιάξουν και να τη δοκιμάσουν!
empty alt

Τιραμισού

Κλασική ιταλική συνταγή που δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί.
Back To Top