Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Παπαρδέλες με ανεπάντεχο συνδυασμό υλικών όπως τα μανιτάρια, το ροκφόρ και τα φυστίκια αιγίνης.

Υλικά

400 γρ. παπαρδέλες

300 γρ. μανιτάρια champignon de Paris κομμένα σε φέτες

50 γρ. τυρί ροκφόρ

200 γρ. κρέμα γάλακτος

50 γρ. βούτυρο

20 γρ. κονιάκ

1 κ.σ. φιστίκια αιγίνης χοντροκομμένα και καβουρδισμένα

Αλάτι

Πιπέρι

 

Οδηγίες

Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και σβήνουμε με το κονιάκ. Μόλις εξατμιστεί, ρίχνουμε μέσα την κρέμα γάλακτος και το ροκφόρ. Βράζουμε μέχρι να γίνει μια κρέμα. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω τα φιστίκια αιγίνης.

empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Κεφτεδάκια από χοιρινό και μήλο

Ένας τολμηρός συνδυασμός που σας βγάζει γευστικά κερδισμένους.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Ραμεκίν με λαχανικά

Εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο να φάτε κάτι ζεστό.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Ψωμάκια με κουρκουμά και δεντρολίβανο

Ψωμάκια με πρωτότυπα υλικά και ακόμα πιο πρωτότυπη γεύση.
empty alt

Τοστ vegan

Ένα τοστ που μπορεί να σας συνοδεύσει όλες τις ώρες. εξαιρετική επιλογή για περίοδο νηστείας.
empty alt

Salsa Royal

Μία βάση από salsa royal που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γκρατινάρετε τα φαγητά και τα γλυκά σας.
Back To Top