Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ιδιαίτερη γευστική πρόταση που θα δώσει διαφορετική όψη στο τραπέζι σας.

Υλικά:

30 γρ. βούτυρο

½ ποτήρι γάλα

100 γρ. αλεύρι

400 γρ. σκαλοπίνι από μοσχαράκι γάλακτος

4 κ. σούπας ελαιόλαδο

200 γρ. μασκαρπόνε αραιωμένο με λίγο γάλα

50 γρ. κρασί ροζέ

20 γρ. τοματοπολτό

2 κ. γλυκού πιπέρι ροζ σε κόκκους

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Χτυπάμε τα σκαλοπίνια και τα περνάμε στο αλεύρι και από τις δύο μεριές. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο. Μόλις είναι καυτό βάζουμε μέσα τα σκαλοπίνια. Τσιγαρίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον πελτέ που έχουμε αραιώσει με λίγο ζεστό νερό. Αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά και αν χρειάζεται το αραιώνουμε με λίγο γάλα. Μόλις το κρέας είναι έτοιμο ρίχνουμε το μασκαρπόνε, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τέλος και το ροζ πιπέρι. Αφήνουμε ένα λεπτό να βράσει και σερβίρουμε.

empty alt

Bruschetta πασχαλινή

Μία παραδοσιακή ιταλική bruschetta για τις ημέρες του Πάσχα και όχι μόνο..
empty alt

Σαλάτα με κριθάρι και λαχανικά

Σαλάτα χορταστική και απολύτως γευστική και υγιεινή.
empty alt

Ριζότο alla milanese (κίτρινο)

Αυτό το ριζότο έχει ιδιαίτερη γεύση και μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας.
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Βινεγκρέτ ντομάτας

Μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Μπακαλιάρος με πολέντα και κρεμμύδια

Αντικαταστήστε τον πουρέ πατάτας φτιάχνοντας πολέντα και συνοδεύστε το ψάρι με αυτό το μοναδικό συνδυασμό. 
empty alt

Ελιόψωμο

Απολαυστικό ακόμα και σκέτο!
empty alt

Tagliolini rosa antico

Μεθυστική γεύση σε ένα χρωματιστό πιάτο ζυμαρικών.
Back To Top