Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Νόστιμη και εύκολη συνταγή με ταπεινά υλικά αλλά ξεχωριστή γεύση.

Υλικά

½ κιλό πέννες

½ κιλό ντομάτα ψιλοκομμένη

120 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι

4 σκελίδες σκόρδο

1 κ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

½ κ. γλυκού peperoncino σε σκόνη

1 σφηνάκι λευκό κρασί

Ελαιόλαδο

Αλάτι

 

Οδηγίες

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και παράλληλα σιγοβράζουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες μαζί με λίγο αλάτι και ελαιόλαδο για 20 περίπου λεπτά μέχρι να γίνει μία πηχτή σάλτσα. Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο και το μαϊντανό. Έπειτα προσθέτουμε το κρασί, τη σάλτσα ντομάτας, την καυτερή πιπεριά και τις ελιές. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό και σερβίρουμε.

empty alt

Σαρδέλα σαν σαβόρο

Μια διαφορετική συνταγή για τις σαρδέλες που μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Τορτελίνι ογκρατέν

Πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο σκέτος πειρασμός που αξίζει να το δοκιμάσετε.
empty alt

Κουνέλι με πιπεριές και κρεμμύδια

Εχει τους φαν του αυτό το πιάτο αλλά σε αυτή την εκδοχή θα αποκτήσει και άλλους.
empty alt

Στόλεν

Παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γλυκό από τη Δρέσδη της Γερμανίας. Απίθανο και εξαιρετικό κέικ σε γεύση και εμφάνιση.
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.
empty alt

Pasta με 4 τυριά

Η πλούσια γεύση των τυριών σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό.
empty alt

Φιλέτο τόνου με κρύα «πεπερονάδα»

Αυτή η επιλογή ξεφεύγει από τις συνηθισμένες συνταγές του τόνου.

Back To Top