Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μια συνταγή... pesto και έγινε.

Υλικά:

350 γρ. πέννες rigate ολικής άλεσης

200 γρ. ψίχα από φιστίκι Αιγίνης ανάλατο

Ελαιόλαδο

1 κ.σ. φρυγανιά τοσταρισμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μπλέντερ τα φυστίκια μαζί με λίγο ελαιόλαδο να γίνουν μια κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε τα μακαρόνια, σουρώνουμε al dente και τα ανακατεύουμε με το pesto. Γαρνίρουμε από πάνω με την τοσταρισμένη φρυγανιά.

empty alt

Σουφλέ με τόνο και μπρόκολο

Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι με αυτό το λαχανικό θα υποκύψουν σε αυτή την γεύση.
empty alt

Carne alla pizzaiola

Μία εύκολη ιταλική συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε αν έχετε μοσχαρίσιες μπριζόλες στο ψυγείο σας και ψάχνετε έναν διαφορετικό τρόπο να τις μαγειρέψετε.
empty alt

Spaghetti με θαλασσινά

Πανεύκολη μακαρονάδα με άρωμα θάλασσας.
empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια

Οι φανατικοί μακαρομάδες έχουν έναν ακόμη λόγο να απολαύσουν το πιάτο τους.
empty alt

Muffin με σοκολάτα και καρύδα

Λατρεμένα muffin σοκολάτας με υπέροχο άρωμα καρύδας.
empty alt

Λαζάνια με σπανάκι και τυρί

Μία εξαιρετική πρόταση για κυρίως γεύμα.
empty alt

Λαχανοκροκέτες

Υγιεινή πρόταση για ένα εύγεστο ορεκτικό.
empty alt

Μπουγάτσα

Πανεύκολη συνταγή για σπιτική μπουγάτσα με λαχταριστή κρέμα. 
Back To Top