Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μια συνταγή... pesto και έγινε.

Υλικά:

350 γρ. πέννες rigate ολικής άλεσης

200 γρ. ψίχα από φιστίκι Αιγίνης ανάλατο

Ελαιόλαδο

1 κ.σ. φρυγανιά τοσταρισμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μπλέντερ τα φυστίκια μαζί με λίγο ελαιόλαδο να γίνουν μια κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε τα μακαρόνια, σουρώνουμε al dente και τα ανακατεύουμε με το pesto. Γαρνίρουμε από πάνω με την τοσταρισμένη φρυγανιά.

empty alt

Σούπα ρεβίθια

Σούπα ρεβίθια, διαχρονική και πεντανόστιμη.
empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Ντάκος burger

Ενα μπέργκερ αλλιώτικό με τα πιο ταπεινά υλικά και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Σουφλέ με σολομό

Για ένα γρήγορο γεύμα φτιάξτε αυτό το υπέροχο και διαφορετικό σουφλέ με σολομό.
empty alt

Crumble Brownie

Απολαυστικά brownies που θα θέλετε να τα φτιάχνετε συνέχεια
empty alt

Γεμιστό καλαμάρι

Καλαμάρια γεμιστά, ένα πιάτο νόστιμο και μία ξεχωριστή πρόταση για να απολαύσετε τα θαλασσινά σας.
empty alt

Γλυκάκια με παντεσπάνι και σοκολάτα

Γαργαλιστική σοκολάτα και δροσερή κρέμα γάλακτος δένουν ερωτικά με μερικές σταγόνες λεμόνι.
empty alt

Βακαλάος από την Ιταλία

Βακαλάος με ιταλικό αέρα και φυσικά φίνα γεύση.

Back To Top