Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Τα λαχανικά συνάντησαν τη θάλάσσα ή η θάλασσα τα λαχανικά;

Υλικά:

4 φιλέτα γλώσσα

1 μελιτζάνα κομμένη τετραγωνάκια

3 ντομάτες κομμένες τετραγωνάκια

2 κ.γ. ξύδι από μήλο

50 γρ. αλεύρι

1 ματσάκι βασιλικό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι αφού ρίξουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίσουμε τη μελιτζάνα, στη συνέχεια τη  σουρώνουμε. Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε τις ντομάτες, τις τσιγαρίζουμε για λίγο και προσθέτουμε τις μελιτζάνες. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το ξύδι από μήλο. Κρατάμε το μείγμα ζεστό. Τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα φιλέτα από γλώσσα αφού τα έχουμε περάσει πριν από το αλεύρι και βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Τοποθετούμε σε μία πιατέλα και γαρνίρουμε στην άκρη με τα λαχανικά.

empty alt

Πέννες με σπανάκι, λουκάνικο και καρυδόψιχα

Πέννες συνδυασμένς με υλικά που θα δώσουν ξεχωριστή νότα στο πιάτο σας.
empty alt

Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
empty alt

Μήλα με σουσάμι και μέλι

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!
empty alt

Φιλέτο τόνου με κρύα «πεπερονάδα»

Αυτή η επιλογή ξεφεύγει από τις συνηθισμένες συνταγές του τόνου.
empty alt

Χοιρινό με ντομάτες και λουκάνικα

Γευστική πανδαισία με λεπτές ισορροπίες.
empty alt

Πατάτες ογκρατέν κλασική συνταγή

Εύκολο, καθημερινό πιάτο που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Σαλιγκάρια με άγρια χόρτα και μπαχαρικά

Μαζέψτε τα μετά τη βροχή και αρωματίστε τα με λιχουδιές της φύσης.
empty alt

Κεφτεδάκια με κολοκύθια και βασιλικό

Πλάστε κεφτεδάκια με δροσερά κολοκυθάκια, βασιλικό και πολέντα.
Back To Top