Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Τα λαχανικά συνάντησαν τη θάλάσσα ή η θάλασσα τα λαχανικά;

Υλικά:

4 φιλέτα γλώσσα

1 μελιτζάνα κομμένη τετραγωνάκια

3 ντομάτες κομμένες τετραγωνάκια

2 κ.γ. ξύδι από μήλο

50 γρ. αλεύρι

1 ματσάκι βασιλικό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι αφού ρίξουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίσουμε τη μελιτζάνα, στη συνέχεια τη  σουρώνουμε. Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε τις ντομάτες, τις τσιγαρίζουμε για λίγο και προσθέτουμε τις μελιτζάνες. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το ξύδι από μήλο. Κρατάμε το μείγμα ζεστό. Τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα φιλέτα από γλώσσα αφού τα έχουμε περάσει πριν από το αλεύρι και βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Τοποθετούμε σε μία πιατέλα και γαρνίρουμε στην άκρη με τα λαχανικά.

empty alt

Φοκάτσια jenovese

Το γενοβέζικο ψωμί που έχει βρει την θέση του στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Ριζότο alla milanese (κίτρινο)

Αυτό το ριζότο έχει ιδιαίτερη γεύση και μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας.
empty alt

Μπισκότα του καουμπόη

Αμερικάνικη συνταγή για μπισκότα χωρίς πολλές θερμίδες με σταφίδα, καρύδι και σοκολάτα
empty alt

Γαρίδες με πολύχρωμες πιπεριές

Οι αγαπημένες γαρίδες δένουν υπέροχα με τις πιπεριές και τα ζυμαρικά που προτιμάτε.
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Ψαρονέφρι με θυμάρι

Με ελάχιστα υλικά και λίγο χρόνο προετοιμασίας δημιουργείτε ένα υπέροχο πιάτο.
empty alt

Φρουτοσαλάτα με γιαούρτι

Μια βόλτα από το μανάβη και φρέσκα φρούτα κατευθείαν στο πιάτο σας.
empty alt

Ριζότο με σαμπάνια και σολομό

Γεύση μεθυστική και ξεχωριστή σε ένα ριζότο που τολμά να συνδυάσει τη σαμπάνια με το σολομό.
Back To Top