Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Τα λαχανικά συνάντησαν τη θάλάσσα ή η θάλασσα τα λαχανικά;

Υλικά:

4 φιλέτα γλώσσα

1 μελιτζάνα κομμένη τετραγωνάκια

3 ντομάτες κομμένες τετραγωνάκια

2 κ.γ. ξύδι από μήλο

50 γρ. αλεύρι

1 ματσάκι βασιλικό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι αφού ρίξουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίσουμε τη μελιτζάνα, στη συνέχεια τη  σουρώνουμε. Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε τις ντομάτες, τις τσιγαρίζουμε για λίγο και προσθέτουμε τις μελιτζάνες. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το ξύδι από μήλο. Κρατάμε το μείγμα ζεστό. Τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα φιλέτα από γλώσσα αφού τα έχουμε περάσει πριν από το αλεύρι και βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Τοποθετούμε σε μία πιατέλα και γαρνίρουμε στην άκρη με τα λαχανικά.

empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Φασολάδα με μύδια

Μία εναλλακτική πρόταση για την αγαπημένη σε όλους φασολάδα.
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.
empty alt

Γαρίδες με σκόρδο

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.

Back To Top