Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα ξεχωριστό ορεκτικό στο τραπέζι σας.

Υλικά:

450 γρ. σελινόριζα στον ατμό

60 γρ. αλεύρι από καλαμπόκι

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες

1 κ.σ. κόλιανδρο τριμμένο

1 κ. σ. μέντα τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Με ένα πιρούνι πλακώνουμε τη σελινόριζα να γίνει σαν πουρές. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κόλιανδρο, τη μέντα, το αλεύρι, αλάτι και μία μεγάλη πρέζα πιπέρι, δουλεύουμε πολύ καλά να γίνει ένα μείγμα. Πλάθουμε σε μικρά κεφτεδάκια και απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Αλείφουμε με ένα πινέλο με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά αφού τα έχουμε γυρίσει από την άλλη πλευρά στα 10 λεπτά.

empty alt

Cheesecake με λεμόνι χωρίς γλουτένη

Ένα γλυκό για να αποφύγετε τη γλουτένη.
empty alt

Σαλάτα με αχλάδι και μήλο

Τα φρούτα μπαίνουν στο τραπέζι για να δώσουν γεύση στη σαλάτα σας.
empty alt

Πράσινη σαλάτα με μύδια και σκορδαλιά

Φίνα γεύση στην σαλάτα με τα μύδια και την σπιρτάδα της σκορδαλιάς.
empty alt

Βελουτέ από αρακά

Τέλεια σούπα από αρακά, τρώγεται ζεστή και κρύα.
empty alt

Κοτόπουλο με λεμόνι

Κοτόπουλο λεμονάτο, όλοι το αγαπάμε. Μία συνταγή από την Ιταλία.
empty alt

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα από ελιές

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 
empty alt

Βινεγκρέτ ντομάτας

Μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Spring rolls με γαρίδες και λαχανικά

Υγιεινά spring rolls στο φούρνο, αν θέλετε να μεταφερθείτε για λίγο στις παραδόσεις της Κινέζικης κουζίνας.
Back To Top