Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα ξεχωριστό ορεκτικό στο τραπέζι σας.

Υλικά:

450 γρ. σελινόριζα στον ατμό

60 γρ. αλεύρι από καλαμπόκι

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες

1 κ.σ. κόλιανδρο τριμμένο

1 κ. σ. μέντα τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Με ένα πιρούνι πλακώνουμε τη σελινόριζα να γίνει σαν πουρές. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κόλιανδρο, τη μέντα, το αλεύρι, αλάτι και μία μεγάλη πρέζα πιπέρι, δουλεύουμε πολύ καλά να γίνει ένα μείγμα. Πλάθουμε σε μικρά κεφτεδάκια και απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Αλείφουμε με ένα πινέλο με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά αφού τα έχουμε γυρίσει από την άλλη πλευρά στα 10 λεπτά.

empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Φακές με ντομάτα και μπούκοβο

Αυτές οι φακές μπορούν να γίνουν οι αγαπημένες σας.
empty alt

Τούρτα με ανανά

Μέσα και έξω από την τούρτα, υπερτερεί ο ανανάς.
empty alt

Σάλτσα κέτσαπ

Καιρός να φτιάξετε τη δική σας σπιτική κέτσαπ!
empty alt

Κρεατόπιτα

Πλούσια στη γεύση κρεατόπιτα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

Κροκέτες κοτόπουλο

Το κοτόπουλο αλλάζει μορφή από τις κλασικές συνταγές και γίνεται ένα εντυπωσιακό ορεκτικό.
empty alt

Σαλάτα με κριθάρι και λαχανικά

Σαλάτα χορταστική και απολύτως γευστική και υγιεινή.
empty alt

Πάστα φλώρα με ελαιόλαδο κρέμα από μήλο και φυστίκι

Η γλυκιά μας πάστα φλώρα μέσα σε φορμάκια.

Back To Top