Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα πιάτο που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί.

Υλικά:

600 γρ. λαιμό χοιρινό κομμένο σε χοντρές φέτες ή 4 φέτες λαιμό χοιρινό, κάθε φέτα ανοιγμένη κάθετα μέχρι τη μέση σαν τσέπη

100 γρ. ζαμπόν σε φέτες

120 γρ. τυρί emental σε φέτες

50 γρ. αλεύρι από ρύζι

60 γρ. πίτουρο βρώμης

1 αυγό

Ζεστ από 1 λεμόνι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες χοιρινού και τις γεμίζουμε με το τυρί και το ζαμπόν. Τις κλείνουμε και αν χρειάζεται χρησιμοποιούμε μία οδοντογλυφίδα. Πανάρουμε με το ρυζάλευρο, μετά στο αυγό και μετά στο πίτουρο βρώμης που έχουμε αρωματίσει με τη φλοίδα λεμονιού. Τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Outer Space: Εξωγήινο όπως και το άπειρο του σύμπαντος, χαρακτηρίστηκε δίκαια ως «το δικό τους Discreet Music»

empty alt

Φιλέτα με σάλτσα «σκοτεινό πάθος»

Με κρεμμύδια, μουστάρδα και γουόστερ σος, τα φιλέτα αποκτούν ονειρεμένη γεύση.
empty alt

Σαρδέλες με λευκό κρασί

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
empty alt

Ρύζι thai με 5 γεύσεις

Το ρύζι από την Ταϊλάνδη με το μοναδικό φυσικό άρωμα
empty alt

Χωριάτικη πίτα με πατάτα και σπανάκι

Μία πίτα που φέρνει κοντά τις αγαπημένες μας γεύσεις
empty alt

Κρέμα λεμονιού

Πανεύκολη και γρήγορη κρέμα λεμονιού που ταιριάζει παντού και μπορεί να συνοδεύσει τα γλυκά και τα φαγητά σας.
empty alt

Σάλτσα κέτσαπ

Καιρός να φτιάξετε τη δική σας σπιτική κέτσαπ!

Back To Top