Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα πιάτο που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί.

Υλικά:

600 γρ. λαιμό χοιρινό κομμένο σε χοντρές φέτες ή 4 φέτες λαιμό χοιρινό, κάθε φέτα ανοιγμένη κάθετα μέχρι τη μέση σαν τσέπη

100 γρ. ζαμπόν σε φέτες

120 γρ. τυρί emental σε φέτες

50 γρ. αλεύρι από ρύζι

60 γρ. πίτουρο βρώμης

1 αυγό

Ζεστ από 1 λεμόνι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες χοιρινού και τις γεμίζουμε με το τυρί και το ζαμπόν. Τις κλείνουμε και αν χρειάζεται χρησιμοποιούμε μία οδοντογλυφίδα. Πανάρουμε με το ρυζάλευρο, μετά στο αυγό και μετά στο πίτουρο βρώμης που έχουμε αρωματίσει με τη φλοίδα λεμονιού. Τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Outer Space: Εξωγήινο όπως και το άπειρο του σύμπαντος, χαρακτηρίστηκε δίκαια ως «το δικό τους Discreet Music»

empty alt

Zabaione

Αυτό το γλυκό το δημιούργησαν οι ιταλοί αλλά πέρασε και στην γαλλική κουζίνα ως ζαμπαγιόν.
empty alt

Χτένια γκρατινέ

Ιδιαίτερο ορεκτικό για το τραπέζι, σε μια πολύ ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Πέννες με κολοκύθια και καραβίδες

Μια γευστική γρήγορη και εύκολη λύση για ένα ωραίο μεσημεριανό με πρωταγωνιστές τις πέννες, το μπρόκολο και τις καραβίδες.
empty alt

Linguine με καβούρι, σολομό και λεμόνι

Πέννες με ιδιαίτερη γεύση που χάρη στον ωραίο συνδιασμό του καβουριού και του σολομού.
empty alt

Σαλάτα παντζάρι

Το παντζάρι γίνεται μια γευστική σαλάτα.
empty alt

Βελουτέ από κολοκυθάκια

Τηγανιτά, βραστά... τώρα και σούπα βελουτέ.
empty alt

Γεμιστές μελιτζάνες με πανσέτα και γραβιέρα

Η μελιτζάνα γεμίζει με πανσέτα και ο ουρανίσκος ξετρελαίνεται!
empty alt

Χοιρινό με ντομάτες και λουκάνικα

Γευστική πανδαισία με λεπτές ισορροπίες.
Back To Top