Μέτρια   Μερίδες : 4    

Αρωματικό στρούντελ κεράσι που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Υλικά:

1 φύλλο σφολιάτα χωρίς γλουτένη (περίπου 230 γρ.) ή 1 φύλλο χωριάτικο χωρίς γλουτένη

30 γρ. βούτυρο

1 ½ κιλό κεράσια χωρίς κουκούτσι

100 γρ. μπισκότα της αρεσκείας σας χωρίς γλουτένη, τριμμένα

50 γρ. φλέικς αμυγδάλου

60 γρ. καστανή ζάχαρη

2 κ.σ. κανέλα

Οδηγίες:

Απλώνουμε τη σφολιάτα. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την κανέλα και με ένα πινέλο περνάμε με αυτό τη σφολιάτα. Απλώνουμε τα κεράσια επάνω, βάζουμε την πούδρα από τα μπισκότα, τη ζάχαρη και τα φλέικς αμυγδάλου. Τυλίγουμε σε ρολό και κλείνουμε πολύ καλά τις άκρες. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στο φούρνο για μισή ώρα . Σερβίρεται χλιαρό.

empty alt

Αμάρανθος και κινόα με ξηρούς καρπούς και λαχανικά

Ένα πιάτο με υψηλή θρεπτική αξία.
empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Σολομός με αμύγδαλα, ντοματίνια και μέντα

Η πιο απίθανη παρέα για έναν σολομό: αμύγδαλα, μέντα, τοματίνια και σχοινόπρασο.
empty alt

Orecchiette με αντσούγιες και λαχανάκια Βρυξελλών

Συνδυασμός ψαριού και λαχανικών δημιουργούν μια απρόσμενη γευστική έκπληξη.
empty alt

«Παντρεμένα» φιλετάκια σολομού

Ο σολομός παντρεμένος ή μη, είναι ιδανικός με παρμεζάνα, σος και λογιών μυρωδικά.
empty alt

Pancakes με τυρί

Πανεύκολα, νόστιμα και αφράτα pancakes.
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
empty alt

Γεμιστό καλαμάρι

Καλαμάρια γεμιστά, ένα πιάτο νόστιμο και μία ξεχωριστή πρόταση για να απολαύσετε τα θαλασσινά σας.
Back To Top