Μέτρια   Μερίδες : 4    

Αρωματικό στρούντελ κεράσι που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Υλικά:

1 φύλλο σφολιάτα χωρίς γλουτένη (περίπου 230 γρ.) ή 1 φύλλο χωριάτικο χωρίς γλουτένη

30 γρ. βούτυρο

1 ½ κιλό κεράσια χωρίς κουκούτσι

100 γρ. μπισκότα της αρεσκείας σας χωρίς γλουτένη, τριμμένα

50 γρ. φλέικς αμυγδάλου

60 γρ. καστανή ζάχαρη

2 κ.σ. κανέλα

Οδηγίες:

Απλώνουμε τη σφολιάτα. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την κανέλα και με ένα πινέλο περνάμε με αυτό τη σφολιάτα. Απλώνουμε τα κεράσια επάνω, βάζουμε την πούδρα από τα μπισκότα, τη ζάχαρη και τα φλέικς αμυγδάλου. Τυλίγουμε σε ρολό και κλείνουμε πολύ καλά τις άκρες. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στο φούρνο για μισή ώρα . Σερβίρεται χλιαρό.

empty alt

Πικάντικη σάλτσα

Αβοκάντο, πεπόνι και γαρίδες είναι μερικά από τα υλικά που μπλέκονται ευχάριστα. 
empty alt

Σούπα τορτελίνι

Μια σούπα διαφορετική ή ο άλλος τρόπος για να γευτείτε τα αγαπημένα σας τορτελίνια.
empty alt

Χτένια γκρατινέ

Ιδιαίτερο ορεκτικό για το τραπέζι, σε μια πολύ ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Ρολά από λαυράκι με ρόκα και γραβιέρα Κρήτης

Η γραβιέρα Κρήτης βρήκε επιτέλους ταίρι, τα λαυράκια. 
empty alt

Γαλοπούλα με πορτοκάλι

Αν σας αρέσει το άρωμα πορτοκαλιού στα φαγητά σας, ο συνδυασμός του με τη γαλοπούλα θα σας ενθουσιάσει. 
empty alt

Μύδια σωτέ με σκόρδο και αρωματικά

Μυρίστε το άρωμα της θάλασσας στα μύδια και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν σε υπέροχες γεύσεις. 
empty alt

Σαλάτα με νουντλς χοιρινό και σόγια

Εξωτική σαλάτα με γευστική και χορταστική.
empty alt

Πουτίγκα με φράουλες και γιαούρτι

Βάλτε τις φράουλες στο γιαούρτι ή το... αντίστροφο. 
Back To Top