Εύκολη   Μερίδες : 8   18.31-21.00  

Αυτό το γλυκό έχει πολλές παραλλαγές αλλά ας μην ξεχνάμε τη βασική του.

Υλικά:

250 γρ. βούτυρο

250 γρ. ζάχαρη

250 γρ. αλεύρι μαλακό

4 αυγά

1 ποτηράκι κονιάκ

200 γρ. σταφίδα σουλτανίνα (την πλένουμε με χλιαρό νερό, τη στεγνώνουμε καλά και την περνάμε από το αλεύρι)

Οδηγίες:

Χτυπάμε το βούτυρο καλά μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε να χτυπάμε καλά -Συνολικά γύρω στα 20 λεπτά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά, αφήνοντας λίγο χρόνο ώστε να απορροφάται. Ακολούθως, ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι, το οποίο έχουμε περάσει από σίτα και στο τέλος το κονιάκ. Προσθέτουμε και τις σταφίδες, ανακατεύουμε το μείγμα και το ρίχνουμε σε μία φόρμα που έχουμε πριν βουτυρώσει και αλευρώσει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά.

empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.
empty alt

Πατάτες baby με κόκκινη πιπεριά

Αλλη μια πρόταση για τις αγαπημένες πατάτες.
empty alt

Crumble Brownie

Απολαυστικά brownies που θα θέλετε να τα φτιάχνετε συνέχεια
empty alt

Τραγανές πατάτες με σκόρδο και σάλτσα από αβοκάντο

Τραγανές πατάτες με σάλτσα από αβοκάντο, ένας νέος συνδυασμός που προστίθεται στην υγιεινή διατροφή.
empty alt

Τζατζίκι

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών και έντονων γεύσεων.
empty alt

Πάστα φλώρα με αμύγδαλα

Αλλη μια παραλλαγή του αγαπημένου ιταλικού γλυκού μπορεί να γίνει το επιδόρπιο ενός γεύματος ή απλώς να συνοδεύσει τον καφέ σας.
empty alt

Παπαρδέλες με ραγού από αρνί

Εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο για τους λάτρεις της μακαρονάδας.
empty alt

Mini cheesecake

Τα μίνι cheesecake αποτελούν ένα πολύ ωραίο κέρασμα για μικρούς και μεγάλους στα παιδικά πάρτι.
Back To Top