Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Το πάθος ανοίγει με την όρεξη...

Υλικά:

200 γρ. σολομό καπνιστό

100 γρ. mascarpone

1 κ.γ. μαγιονέζα

1 κ.γ. κονιάκ

1 κ.γ. χυμό lime

5-6 σταγόνες ταμπάσκο

Αλάτι

Πιπέρι

4 φέτες ψωμί του τοστ κομμένο σε καρδιές

50 γρ. χαβιάρι κόκκινο

Οδηγίες:

Τοστάρουμε τις καρδιές ψωμιού στο φούρνο να γίνουν σαν φρυγανιά. Περνάμε όλα τα υλικά εκτός από το χαβιάρι στο μίξερ να γίνουν μία κρέμα. Την απλώνουμε επάνω στις καρδιές και γαρνίρουμε με το κόκκινο χαβιάρι.

empty alt

CANEDERLI (Κεφτεδάκια από ψωμί και σπανάκι)

Ένα πρωτότυπο ορεκτικό για μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Μπουκίτσες από κοτόπουλο με βότκα

Μία συνταγή για αρωματικό κοτόπουλο με λαχταριστή γεύση.
empty alt

Ριζότο με φράουλες και γαρίδες

Η γεύση της άνοιξης σε ένα ριζότο γεμάτο χρώμα και άρωμα.
empty alt

Κρέμα patisserie χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη κρέμα patisserie για τα γλυκά σας
empty alt

Ριζότο με μελάνι από σουπιά

Το ριζότο που θα "γράψει" την δική του ιστορία στον ουρανίσκο σας.
empty alt

Μπακαλιάρος με πράσα

Ο μπακαλιάρος πιο νόστιμος από ποτέ!
empty alt

Σπαγγέτι με αστακό

Ειναι η διάσημη μακαρονάδα που μπορεί να γίνει το κυρίως πιάτο ένος επίσημου γεύματος.
empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
Back To Top