Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Το πάθος ανοίγει με την όρεξη...

Υλικά:

200 γρ. σολομό καπνιστό

100 γρ. mascarpone

1 κ.γ. μαγιονέζα

1 κ.γ. κονιάκ

1 κ.γ. χυμό lime

5-6 σταγόνες ταμπάσκο

Αλάτι

Πιπέρι

4 φέτες ψωμί του τοστ κομμένο σε καρδιές

50 γρ. χαβιάρι κόκκινο

Οδηγίες:

Τοστάρουμε τις καρδιές ψωμιού στο φούρνο να γίνουν σαν φρυγανιά. Περνάμε όλα τα υλικά εκτός από το χαβιάρι στο μίξερ να γίνουν μία κρέμα. Την απλώνουμε επάνω στις καρδιές και γαρνίρουμε με το κόκκινο χαβιάρι.

empty alt

Κρουασανάκια γεμιστά με μελιτζάνα

Δοκιμάστε να φτιάξετε αλμυρά κρουασανάκια με μελιτζάνα για ένα διαφορετικό ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Χοιρινά φιλέτα με σάλτσα

Εξωτικό εντυπωσιακό και γευστικό πιάτο.
empty alt

Μπράουνις με καρύδια

Τραγανό απ’έξω και υγρό από μέσα. Εύκολο και οικονομικό γλυκό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Λουκουμάδες με κρεμμύδι και κολοκύθι

Ένα οικονομικό ορεκτικό στο τραπέζι σας ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου.
empty alt

Ριζότο με σαμπάνια και σολομό

Γεύση μεθυστική και ξεχωριστή σε ένα ριζότο που τολμά να συνδυάσει τη σαμπάνια με το σολομό.
empty alt

Παρί - Μπρεστ (Paris - Brest)

Γαλλικό γλυκό που η ιστορία του ξεκινάει το 1910, φτιάχτηκε ύστερα από παραγγελία που δόθηκε από τους διοργανωτές του ποδηλατικού αγώνα Παρίσι – Βρέστη προς τιμή των αθλητών. 
empty alt

Γαρίδες με σκόρδο

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.
Back To Top