Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Το πάθος ανοίγει με την όρεξη...

Υλικά:

200 γρ. σολομό καπνιστό

100 γρ. mascarpone

1 κ.γ. μαγιονέζα

1 κ.γ. κονιάκ

1 κ.γ. χυμό lime

5-6 σταγόνες ταμπάσκο

Αλάτι

Πιπέρι

4 φέτες ψωμί του τοστ κομμένο σε καρδιές

50 γρ. χαβιάρι κόκκινο

Οδηγίες:

Τοστάρουμε τις καρδιές ψωμιού στο φούρνο να γίνουν σαν φρυγανιά. Περνάμε όλα τα υλικά εκτός από το χαβιάρι στο μίξερ να γίνουν μία κρέμα. Την απλώνουμε επάνω στις καρδιές και γαρνίρουμε με το κόκκινο χαβιάρι.

empty alt

Crostata με μαρμελάδα

Το παραδοσιακό επιδόρπιο της Ιταλίας με την αφράτη βουτυρένια βάση προσφέρει πολλούς συνδυασμούς παρουσίασης.
empty alt

Ριζότο alla parmezana

Αυτή η συνταγή είναι η βάση για όλα τα ριζότο.
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Carpaccio κρέατος

Απαιτεί χρόνο και καλή προετοιμασία αυτό το πιάτο, αλλά θα έχετε για πολύ καιρό στο ψυγείο σας μια διαφορετική πρόταση.
empty alt

Αρωματικό τυρόψωμο

Πεντανόστιμο τυρόψωμο με ξεχωριστό άρωμα ιδανικό για πρωινό και σνακ. 
empty alt

Πίτσα μαργαρίτα

Η πιο διάσημη πίτσα με τα πιο απλά υλικά και τους αναρίθμητους θαυμαστές.
empty alt

Γαρίδες με σκόρδο

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.
empty alt

Σαλάτα με πεπόνι και μοτσαρέλα

Η απόλυτη αρμονία τυριού, αλλαντικού και φρούτου σε μια σαλάτα.
Back To Top