Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Τα λαχανικά συνάντησαν τη θάλάσσα ή η θάλασσα τα λαχανικά;

Υλικά:

4 φιλέτα γλώσσα

1 μελιτζάνα κομμένη τετραγωνάκια

3 ντομάτες κομμένες τετραγωνάκια

2 κ.γ. ξύδι από μήλο

50 γρ. αλεύρι

1 ματσάκι βασιλικό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι αφού ρίξουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίσουμε τη μελιτζάνα, στη συνέχεια τη  σουρώνουμε. Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε τις ντομάτες, τις τσιγαρίζουμε για λίγο και προσθέτουμε τις μελιτζάνες. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το ξύδι από μήλο. Κρατάμε το μείγμα ζεστό. Τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα φιλέτα από γλώσσα αφού τα έχουμε περάσει πριν από το αλεύρι και βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Τοποθετούμε σε μία πιατέλα και γαρνίρουμε στην άκρη με τα λαχανικά.

empty alt

Κρέπες light

Κρέπες γι'αυτούς που προσέχουν!
empty alt

Χοιρινό φιλέτο με σφολιάτα

Τυλίξτε το χοιρινό φιλέτο σε σφολιάτα, ξεφύγετε λιγάκι από τα συνηθισμένα και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
empty alt

Σαλάτα με τόνο, μύρτιλα και βαλεριάνα

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.
empty alt

Αρνί με σάλτσα από σκόρδο

Αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τα γιορτινά σας τραπέζια και όχι άδικα. 
empty alt

Καρμπονάρα από θαλασσινά

Οι πιο φίνες γεύσεις από τη θάλασσα σε ένα πιάτο.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Ρολό με nutella

Αγαπημένο γλυκό για τους λάτρεις της σοκολάτας.
empty alt

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

Είναι η πιο εντυπωσιακή εκδοχή της πιο διάσημης μακαρονάδας.
Back To Top