Μέτρια   Μερίδες : 2   21.01-04.59  

Το συκώτι που σβήνει με κρασί και αναδύει υπέροχες γεύσεις.

Υλικά:

300 γραμμ. μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε μπουκιές

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Ελαιόλαδο

Φυλλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο

1/2 φλιτζ. λευκό κρασί

Οδηγίες:

Αλατίστε και αλευρώστε το συκώτι. Τηγανίστε το σε λάδι σε χαμηλή φωτιά. Πασπαλίστε με όσο δεντρολίβανο θέλετε (1 κ.γ. για ελαφρύ άρωμα) και σβήστε το με το κρασί. Κατεβάστε το από τη φωτιά και αφήστε το σκεπασμένο τουλάχιστον για μισή ώρα πριν από το σερβίρισμα.

empty alt

Ψάρι γλώσσα με διάφορα λαχανικά

Τα λαχανικά συνάντησαν τη θάλάσσα ή η θάλασσα τα λαχανικά;
empty alt

Spaghetti με σολομό καπνιστό

Το ιδιαίτερο ζυμαρικό σε πλούσια γεύση απο σολoμο.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα και καλαμάρια

Μια διαφορετική μακαρονάδα με την συνδρομή των καλαμαριών
empty alt

Crumble με φράουλες και βατόμουρα

Φροντίστε να έχετε φράουλες και βατόμουρα και θα το φτιάξετε σε χρόνο μηδέν.
empty alt

Μύδια γεμιστά

Οι λάτρεις των θαλασσινών έχουν μια ακόμη ξεχωριστή επιλογή για τα αγαπημένα τους μύδια.
empty alt

Βινεγκρέτ μουστάρδας

Φτιάξτε σπιτική σάλτσα βινεγκρέτ μουστάρδας και θα είστε περήφανοι για το αποτέλεσμα.
empty alt

Μήλα με σουσάμι και μέλι

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!
empty alt

Τυροκροκέτες

Η απόλυτα γευστική "συνάντηση" των αγαπημένων τυριών.
Back To Top