Μέτρια   Μερίδες : 2   21.01-04.59  

Το συκώτι που σβήνει με κρασί και αναδύει υπέροχες γεύσεις.

Υλικά:

300 γραμμ. μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε μπουκιές

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Ελαιόλαδο

Φυλλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο

1/2 φλιτζ. λευκό κρασί

Οδηγίες:

Αλατίστε και αλευρώστε το συκώτι. Τηγανίστε το σε λάδι σε χαμηλή φωτιά. Πασπαλίστε με όσο δεντρολίβανο θέλετε (1 κ.γ. για ελαφρύ άρωμα) και σβήστε το με το κρασί. Κατεβάστε το από τη φωτιά και αφήστε το σκεπασμένο τουλάχιστον για μισή ώρα πριν από το σερβίρισμα.

empty alt

Φιλέτο τόνου με κρύα «πεπερονάδα»

Αυτή η επιλογή ξεφεύγει από τις συνηθισμένες συνταγές του τόνου.
empty alt

Κροκέτες πατάτας

Το σνακ που όλοι θα λατρέψουν σε πάρτι, συγκεντρώσεις και όχι μόνο...
empty alt

Κεφτεδάκια από άσπρο ψάρι

Το ψάρι μεταμορφώνεται σε ένα ακόμη εύγεστο και λαχταριστό έδεσμα.
empty alt

Spaghetti με σολομό και χαβιάρι

Το χαβιάρι δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το πιάτο και απίθανη γεύση.
empty alt

Κροκέτες κοτόπουλο

Το κοτόπουλο αλλάζει μορφή από τις κλασικές συνταγές και γίνεται ένα εντυπωσιακό ορεκτικό.
empty alt

Ραγού κρέατος για μακαρόνια

Συνδυασμός χοιρινού και μοσχάρι με μακαρόνια σε γεύση που θα ξαφνιάσει.
empty alt

Ριζότο με μανιτάρια porcini

Μια σχετικά εύκολη και γευστική συνταγή για ένα εντυπωσιακό κυρίως πιάτο.
empty alt

Αλμυροί λουκουμάδες

Λαχταριστοί αλμυροί λουκουμάδες με ελιές και λιαστή ντομάτα.
Back To Top