Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τυλίξτε σε ρολά το κρέας και κλείστε μέσα τους μια ποικιλία μυρωδικών.

Υλικά:

320 γρ. μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε φέτες

2 μελιτζάνες

400 γρ. ντομάτες κομμένες τετραγωνάκια

50 γρ. κάπαρη

2 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τις μελιτζάνες και τις ψήνουμε στο φούρνο στους 250 βαθμούς για 20 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμες τις κόβουμε στη μέση, βγάζουμε την ψίχα και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Εκεί μέσα προσθέτουμε την κάπαρη, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες από το κρέας, βάζουμε στη μέση λίγο από τη γέμιση με τη μελιτζάνα και κλείνουμε σε ρολάκια. Απλώνουμε τα ρολάκια σε ένα ταψί, ρίχνουμε από πάνω λίγο ελαιόλαδο, βάζουμε μέσα και τις ντομάτες, λίγη φρέσκια ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 20-30 λεπτά.

empty alt

Σούπα ρεβίθια

Σούπα ρεβίθια, διαχρονική και πεντανόστιμη.
empty alt

Ταλιατέλες με βασιλικό

Σουρώστε τα ζυμαρικά και αφήστε τη σάλτσα να «δέσει» το όνειρο. 
empty alt

Bucatini με μπαρμπούνι

Φανταστική και πανεύκολη συνταγή με μπαρμπούνι
empty alt

Μπισκότα του καουμπόη

Αμερικάνικη συνταγή για μπισκότα χωρίς πολλές θερμίδες με σταφίδα, καρύδι και σοκολάτα
empty alt

Κρέμα από φρούτα με μέλι

Τονωτικό και συγχρόνως ερωτικά θρεπτικό!
empty alt

Αλμυροί λουκουμάδες

Λαχταριστοί αλμυροί λουκουμάδες με ελιές και λιαστή ντομάτα.
empty alt

Σαλιγκάρια a la vigneronne

Οσοι τα αγαπούν είναι φανατικοί και αυτή η εκδοχή σίγουρα θα τους εκπλήξει.
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
Back To Top