Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τυλίξτε σε ρολά το κρέας και κλείστε μέσα τους μια ποικιλία μυρωδικών.

Υλικά:

320 γρ. μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε φέτες

2 μελιτζάνες

400 γρ. ντομάτες κομμένες τετραγωνάκια

50 γρ. κάπαρη

2 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τις μελιτζάνες και τις ψήνουμε στο φούρνο στους 250 βαθμούς για 20 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμες τις κόβουμε στη μέση, βγάζουμε την ψίχα και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Εκεί μέσα προσθέτουμε την κάπαρη, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες από το κρέας, βάζουμε στη μέση λίγο από τη γέμιση με τη μελιτζάνα και κλείνουμε σε ρολάκια. Απλώνουμε τα ρολάκια σε ένα ταψί, ρίχνουμε από πάνω λίγο ελαιόλαδο, βάζουμε μέσα και τις ντομάτες, λίγη φρέσκια ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 20-30 λεπτά.

empty alt

Φρουτοσαλάτα με γιαούρτι

Μια βόλτα από το μανάβη και φρέσκα φρούτα κατευθείαν στο πιάτο σας.
empty alt

Λαζάνια με μπεσαμέλ

Σε αυτά τα λαζάνια κανείς δεν μπορεί ν΄αντισταθεί και φυσικά γίνονται εύκολα και... εξαφανίζονται εξίσου εύκολα.
empty alt

Μπουγάτσα

Πανεύκολη συνταγή για σπιτική μπουγάτσα με λαχταριστή κρέμα. 
empty alt

Σαλάτα από καλαμάρι με φρέσκο κρεμμυδάκι

Βάλτε τη θάλασσα στη κουζίνα και στο πιάτο σας. 
empty alt

Σαλάτα με μπακαλιάρο

Χορταστική σαλάτα με μπακαλιάρο,ρόκα και τοματίνια.
empty alt

Ριζότο alla milanese (κίτρινο)

Αυτό το ριζότο έχει ιδιαίτερη γεύση και μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας.
empty alt

Γαλοπούλα με σέλινο και πατάτες

Βάλτε στην κατσαρόλα το καλύτερο κομμάτι γαλοπούλας μαζί με σέλινο, πατάτες και άλλα μυρωδικά.
empty alt

Μπεσαμέλ για διαβητικούς

Η πιο διάσημη κρέμα στα ελληνικά νοικοκυριά. 
Back To Top