Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Αυτή η σαλάτα μπορεί να είναι και η λύση για όσους θέλουν ένα ελαφρύ γεύμα.

Υλικά:

Ψητό κοτόπουλο από την προηγούμενη μέρα με τα καρυκεύματά του

2 πατάτες βραστές

2 ντομάτες ώριμες

1 κρεμμύδι

100 γρ. πράσινη σαλάτα

50 γρ. φύλλα παντζαριού

3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο

Μία πρέζα από διάφορα μυρωδικά (κύμινο, φινόκιο και λίγη κανέλα)

100 γρ. μουστάρδα πικάντικη

Οδηγίες:

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και το περνάμε για λίγο στο τηγάνι. Προσθέτουμε το ψωμί και τα μυρωδικά και τα ζεσταίνουμε όλα. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τις ντομάτες, προσθέτουμε την πράσινη σαλάτα και τα φύλλα παντζαριού, το ζεστό κοτόπουλο και τις βραστές πατάτες κομμένες σε τέταρτα. Ανακατεύουμε όλα μαζί προσεκτικά σε ένα μεγάλο μπολ να αναμειχθούν τα αρώματα. Σερβίρουμε συνοδεύοντας με πικάντικη μουστάρδα.

 

empty alt

Carpaccio από σολομό με μήλο

Ο σολομός και το μήλο βρήκαν ένα νέο νόημα ύπαρξης.
empty alt

«Παντρεμένα» φιλετάκια σολομού

Ο σολομός παντρεμένος ή μη, είναι ιδανικός με παρμεζάνα, σος και λογιών μυρωδικά.
empty alt

Λουκάνικα με μανιτάρια

Μαγειρέψτε τόσο απλά τα λουκάνικα μαζί με τα μανιτάρια και όλοι θα θυμούνται το υπέροχο πιάτο σας!
empty alt

Σούπα τορτελίνι

Μια σούπα διαφορετική ή ο άλλος τρόπος για να γευτείτε τα αγαπημένα σας τορτελίνια.
empty alt

Πέννες με σπανάκι, λουκάνικο και καρυδόψιχα

Πέννες συνδυασμένς με υλικά που θα δώσουν ξεχωριστή νότα στο πιάτο σας.
empty alt

Ραγού κρέατος για μακαρόνια

Συνδυασμός χοιρινού και μοσχάρι με μακαρόνια σε γεύση που θα ξαφνιάσει.
empty alt

Φαχίτας

Διάσημο ισπανικό πιάτο που πήρε τη θέση της στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Ριζότο με τόνο και wasabi

Γεύση από Ιαπωνία δια μέσω Ιταλίας σε ένα ξεχωριστό πιάτο.
Back To Top