Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Αυτή η σαλάτα μπορεί να είναι και η λύση για όσους θέλουν ένα ελαφρύ γεύμα.

Υλικά:

Ψητό κοτόπουλο από την προηγούμενη μέρα με τα καρυκεύματά του

2 πατάτες βραστές

2 ντομάτες ώριμες

1 κρεμμύδι

100 γρ. πράσινη σαλάτα

50 γρ. φύλλα παντζαριού

3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο

Μία πρέζα από διάφορα μυρωδικά (κύμινο, φινόκιο και λίγη κανέλα)

100 γρ. μουστάρδα πικάντικη

Οδηγίες:

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και το περνάμε για λίγο στο τηγάνι. Προσθέτουμε το ψωμί και τα μυρωδικά και τα ζεσταίνουμε όλα. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τις ντομάτες, προσθέτουμε την πράσινη σαλάτα και τα φύλλα παντζαριού, το ζεστό κοτόπουλο και τις βραστές πατάτες κομμένες σε τέταρτα. Ανακατεύουμε όλα μαζί προσεκτικά σε ένα μεγάλο μπολ να αναμειχθούν τα αρώματα. Σερβίρουμε συνοδεύοντας με πικάντικη μουστάρδα.

 

empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Σάλτσα Chimichurri

Μυρωδάτη και καταπράσινη σάλτσα!
empty alt

Σουπιές alla marinara

Το πιάτο με το νόστιμο θαλασσινό σε μια ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Κροκέτες κοτόπουλο

Το κοτόπουλο αλλάζει μορφή από τις κλασικές συνταγές και γίνεται ένα εντυπωσιακό ορεκτικό.
empty alt

Νιόκι πατάτας με πορτοκάλι

Παραδοσιακό πιάτο της ιταλικής κουζίνας το οποίο μπορούμε να βρούμε σε διάφορες παραλλαγές. 
empty alt

Κεφτεδάκια από λάχανο και τυρί

Αν βαρεθήκατε τα συνηθισμένα κεφτεδάκια πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξετε την παραπάνω συνταγή.
empty alt

Τσιπούρα al cartoccio

Ιταλική πινελιά για μια διαφορετική αλλα συναρπαστική γευστική εκδοχή της διάσημου ψαριού.
empty alt

Κρεμμυδοκροκέτες

Ένας πεντανόστιμος μεζές για όλες τις ώρες, κάντε παραλλαγές προσθέτοντας τυρί τριμμένο στη γέμιση ή άλλα λαχανικά της αρεσκείας σας. 
Back To Top