Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Αυτή η σαλάτα μπορεί να είναι και η λύση για όσους θέλουν ένα ελαφρύ γεύμα.

Υλικά:

Ψητό κοτόπουλο από την προηγούμενη μέρα με τα καρυκεύματά του

2 πατάτες βραστές

2 ντομάτες ώριμες

1 κρεμμύδι

100 γρ. πράσινη σαλάτα

50 γρ. φύλλα παντζαριού

3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο

Μία πρέζα από διάφορα μυρωδικά (κύμινο, φινόκιο και λίγη κανέλα)

100 γρ. μουστάρδα πικάντικη

Οδηγίες:

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και το περνάμε για λίγο στο τηγάνι. Προσθέτουμε το ψωμί και τα μυρωδικά και τα ζεσταίνουμε όλα. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τις ντομάτες, προσθέτουμε την πράσινη σαλάτα και τα φύλλα παντζαριού, το ζεστό κοτόπουλο και τις βραστές πατάτες κομμένες σε τέταρτα. Ανακατεύουμε όλα μαζί προσεκτικά σε ένα μεγάλο μπολ να αναμειχθούν τα αρώματα. Σερβίρουμε συνοδεύοντας με πικάντικη μουστάρδα.

 

empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Βελουτέ από ρεβίθια με γαρίδες και πράσα

Μία πρωτότυπη σούπα που σίγουρα θα αγαπήσετε.
empty alt

Γαρίδες καυτερές

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Ρυζοκροκέτες

Συνοδεύστε το κρέας ή το κοτόπουλο με τραγανές ρυζοκροκέτες για ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα. 
empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Σαλάτα με σπανάκι και παντζάρια

Υπέροχη και ξεχωριστή σαλάτα σε γεύση αλλά και σε εμφάνιση

Back To Top