Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τα φρούτα μπαίνουν στο τραπέζι για να δώσουν γεύση στη σαλάτα σας.

Υλικά:

1 λόλο ρόσο

1 τροκαντέρο

1 μήλο κόκκινο

1 μήλο πράσινο

1 αχλάδι κίτρινο (κάιζερ)

1 κ.σ. σταφίδα ξανθή

4 φέτες ψωμί μπαγκέτας

200 γρ. τυρί καμαμπέρ ή μπρι

30 γρ. φιστίκια αιγίνης καβουρδισμένα

2 κ.σ. ξύδι μήλο

1 κ.σ. τζιν

8 κ.σ. ελαιόλαδο

Χυμό από ½ λεμόνι

Οδηγίες:

Πλένουμε τις σαλάτες και τις κόβουμε με το χέρι. Βάζουμε τις σταφίδες μέσα σε νερό χλιαρό να μαλακώσουν. Παίρνουμε το ψωμί, το περνάμε σε ένα τηγάνι με λίγο βούτυρο μέχρι να γίνει τραγανό. Κόβουμε το καμαμπέρ σε κομμάτια. Παίρνουμε τα φρούτα μαζί με τη φλοίδα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες περνώντας τα με το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Με τα υπόλοιπα υλικά κάνουμε μία βινεγκρέτ ανακατεύοντας σε ένα μπολ το ξύδι, το τζιν και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε τα λαχανικά και τα φρούτα και ρίχνουμε τη βινεγκρέτ. Το απλώνουμε σε ένα πιάτο, από πάνω ρίχνουμε τα κομμάτια από το τυρί και δίπλα βάζουμε το ψωμί.

empty alt

Ορτύκια σοτέ με πιλάφι σε μυρωδάτη σάλτσα

Κυνηγήστε την απόλαυση με μια πρωτότυπη και δυνατή γεύση.
empty alt

Πολύχρωμες Φαρφάλες με κρέμα γάλακτος

Ζυμαρικά σε παιχνιδιάρικα χρώματα και ζωηρές γεύσεις. 
empty alt

Αρωματική κρέμα από μελιτζάνα

Υπέροχο ντιπ από μελιτζάνα, μπορεί να συνοδεύσει πολλά πιάτα σας.
empty alt

Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα από κόλιανδρο

Το κοτόπουλό «λιώνει» τυλιγμένο στο γιαούρτι, το κόλιανδρο και το πεπεροτσίνο.
empty alt

Σούπα ρεβίθια

Σούπα ρεβίθια, διαχρονική και πεντανόστιμη.
empty alt

Μους από μέλι και ρόδι

Ελαφριά, φρέσκια και δροσερή μους, ιδανική να την προσφέρετε μετά από πλούσιο γεύμα.
empty alt

Σαρδέλες με λευκό κρασί

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!
empty alt

Μήλα με σουσάμι και μέλι

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!
Back To Top