Εύκολη   Μερίδες : 2   15.01-18.30  

Ένα ανάλαφρο γεύμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 

Υλικά:

2 μεγάλα αβοκάντο ώριμα

15 τοματίνια κομμένα στα τέσσερα

150 γρ. μανιτάρια Champignon λεπτοκομμένα

1 πράσινη πιπεριά κομμένη μικρά τετραγωνάκια

3 φύλλα βασιλικό

Χυμό από 1 λεμόνι

3 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Ταμπάσκο όσο χρειάζεται

Οδηγίες:

Κόβουμε τα αβοκάντο σε τετραγωνάκια και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε μέσα τα μανιτάρια, τα τοματίνια, αλάτι, ταμπάσκο, ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε την πιπεριά και το βασιλικό, ελέγχουμε πάλι από αλάτι και ταμπάσκο και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με τυρί μαλακό και ψημένες φέτες ψωμί.

empty alt

Πέννες με βότκα

Πέννες με βότκα ή Ιταλία-Ρωσία στο ίδιο… τραπέζι!
empty alt

Λαζάνια al pesto

Ενα γευστικό πιάτο που κλέβει πάντα την παράσταση.
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Μήλα με σουσάμι και μέλι

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Καρμπονάρα (με κρέμα γάλακτος)

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γεύση μια "ενισχυμένης" με κρέμα γάλακτος καρμπονάρα.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
Back To Top