Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ο ταπεινός γαύρος σε μια βασιλική εκδοχή.

Υλικά:

350 γρ. γαύρο καθαρισμένο

80 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι

50 γρ. κάπαρη

400 γρ. φρέσκια ντομάτα κομμένη καρέ

1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη

12 φέτες ψωμί του τοστ ψημένες

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Κάνουμε μία σάλτσα. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο, προσθέτουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει καλά. Αλατοπιπερώνουμε το γαύρο και ψήνουμε στο γκριλ για 5-10 λεπτά. Σε μία πιατέλα τοποθετούμε τη μία φέτα ψωμί κομμένη στρογγυλή με κουπάτ, από πάνω τη σάλτσα, ύστερα το φιλέτο γαύρου, πάλι το ψωμί, τη σάλτσα και το γαύρο και επαναλαμβάνουμε 3 φορές. Φτιάχνουμε για 4 άτομα.

empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.
empty alt

Πατάτες baby με κόκκινη πιπεριά

Αλλη μια πρόταση για τις αγαπημένες πατάτες.
empty alt

Crumble Brownie

Απολαυστικά brownies που θα θέλετε να τα φτιάχνετε συνέχεια
empty alt

Τραγανές πατάτες με σκόρδο και σάλτσα από αβοκάντο

Τραγανές πατάτες με σάλτσα από αβοκάντο, ένας νέος συνδυασμός που προστίθεται στην υγιεινή διατροφή.
empty alt

Τζατζίκι

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών και έντονων γεύσεων.
empty alt

Πάστα φλώρα με αμύγδαλα

Αλλη μια παραλλαγή του αγαπημένου ιταλικού γλυκού μπορεί να γίνει το επιδόρπιο ενός γεύματος ή απλώς να συνοδεύσει τον καφέ σας.
empty alt

Παπαρδέλες με ραγού από αρνί

Εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο για τους λάτρεις της μακαρονάδας.
empty alt

Mini cheesecake

Τα μίνι cheesecake αποτελούν ένα πολύ ωραίο κέρασμα για μικρούς και μεγάλους στα παιδικά πάρτι.
Back To Top