Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Πεντανόστιμη κρέμα από κάσιους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά πιάτα, σως για σαλάτες, σάλτσα για ζυμαρικά κ.ά.

Υλικά:

100 γρ. κάσιους

Αλάτι

Πιπέρι

Αρωματικά της επιλογής μας (ρίγανη, μαϊντανό, σκόρδο, μέντα, κύμινο, τζίντζερ, πεπεροντσίνο, κάρυ)

Οδηγίες:

Σκεπάζουμε τα κάσιους με το νερό για μία νύχτα ολόκληρη. Την άλλη μέρα τα μπλεντάρουμε μαζί με το νερό μέχρι να βγει μία κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και κάποιο από τα αρωματικά της επιλογής μας. Σερβίρεται με ψωμί ψημένο.

empty alt

Αγκινάρες γιαχνί

Υγιεινό και απολαυστικό πιάτο που δίνει χρώμα και πλούσια γεύση στο τραπέζι.
empty alt

Αλμυρό στρούντελ με χόρτα και ξινομυζήθρα

Πούδρα αμυγδάλου, μαζί με στρούντελ και χόρτα, ένας αναπάντεχος συνδυασμός. 
empty alt

Πατάτες baby με κόκκινη πιπεριά

Αλλη μια πρόταση για τις αγαπημένες πατάτες.
empty alt

Κέικ με μπανάνα

Κέικ με πλούσια γεύση μπανάνας, ιδιαίτερο και λίγο χρονοβόρο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.
empty alt

Γλυκό κάστανο

Γλυκό κάστανο: ένα εξαιρετικό γλυκό του κουταλιού για να τους εκπλήξετε όλους.
empty alt

Τορτελίνι ογκρατέν

Πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο σκέτος πειρασμός που αξίζει να το δοκιμάσετε.
empty alt

Panzanella

Μια ξεχωριστή σαλάτα με βάση το ψωμί.
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
Back To Top