Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Πεντανόστιμη κρέμα από κάσιους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά πιάτα, σως για σαλάτες, σάλτσα για ζυμαρικά κ.ά.

Υλικά:

100 γρ. κάσιους

Αλάτι

Πιπέρι

Αρωματικά της επιλογής μας (ρίγανη, μαϊντανό, σκόρδο, μέντα, κύμινο, τζίντζερ, πεπεροντσίνο, κάρυ)

Οδηγίες:

Σκεπάζουμε τα κάσιους με το νερό για μία νύχτα ολόκληρη. Την άλλη μέρα τα μπλεντάρουμε μαζί με το νερό μέχρι να βγει μία κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και κάποιο από τα αρωματικά της επιλογής μας. Σερβίρεται με ψωμί ψημένο.

empty alt

Σουβλάκια από σολομό

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Μπεσαμέλ gluten free

Να πως να φτιάξετε πανεύκολα μπεσαμέλ χωρίς γλουτένη.
empty alt

Πράσινη σαλάτα με μύδια και σκορδαλιά

Φίνα γεύση στην σαλάτα με τα μύδια και την σπιρτάδα της σκορδαλιάς.
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Rigatoni με χταπόδι

Πέννες με χταπόδι, γευστικό και υπέροχα αρωματισμένο από το λευκό κρασί.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Μιλφέιγ με κάστανα και μανιτάρια

Μανιτάρια και κάστανα μαζί με πυκνή μπεσαμέλ σε ένα τρομερό γευστικό συνδυασμό. 
empty alt

Καρμπονάρα με αυγό

Καρμπονάρα με αυγό. Δηλαδή, αυθεντική, σε αυστηρή ιταλική "γραμμή" - αλλά υπέροχη γεύση.
Back To Top