Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Πεντανόστιμη κρέμα από κάσιους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά πιάτα, σως για σαλάτες, σάλτσα για ζυμαρικά κ.ά.

Υλικά:

100 γρ. κάσιους

Αλάτι

Πιπέρι

Αρωματικά της επιλογής μας (ρίγανη, μαϊντανό, σκόρδο, μέντα, κύμινο, τζίντζερ, πεπεροντσίνο, κάρυ)

Οδηγίες:

Σκεπάζουμε τα κάσιους με το νερό για μία νύχτα ολόκληρη. Την άλλη μέρα τα μπλεντάρουμε μαζί με το νερό μέχρι να βγει μία κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και κάποιο από τα αρωματικά της επιλογής μας. Σερβίρεται με ψωμί ψημένο.

empty alt

Μοσχαράκι με τσίλι και σκόρδο

Πλούσια γεύση και εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα.
empty alt

Mug cake αλμυρό με γεύση πίτσας

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Muffins με σοκολάτα και αμύγδαλο

Ένα γλυκό που μπορεί να συνοδεύσει όλες τις ώρες.
empty alt

Αχλάδια με σαφράν

Το αγαπημένο φρούτο μεταμορφώνεται εύκολα σε υπέροχο γλύκισμα.
empty alt

Σολομός με αμύγδαλα, ντοματίνια και μέντα

Η πιο απίθανη παρέα για έναν σολομό: αμύγδαλα, μέντα, τοματίνια και σχοινόπρασο.
empty alt

Pasta Frolla

Κλασικό ιταλικό γλυκό τέλειο για πρωινό ή απογευματινό καφέ.
empty alt

Ριζότο με παντζάρια και κρέμα από gorgonzola

Ενα ριζότο με έντονο χρωμα απο παντζάρι και πλούσιο γεύση από  gorgonzola.
Back To Top