Εύκολη   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.

Υλικά:

180 γρ. φρέσκο τόνο κομμένο σε τετραγωνάκια 1 εκ.

150 γρ. φρέσκα μύρτιλα

1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο

1 κ.γ. umami

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 πρέζα πάπρικα γλυκιά

1 κρεμμυδάκι φρέσκο λεπτοκομμένο

2 χούφτες σαλάτα βαλεριάνα

Χυμό από ½ lime

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τη σαλάτα και αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για μισή ώρα. Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα τη σαλάτα, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και λίγο ξύδι και ανακατεύουμε. Επάνω απλώνουμε τη ταρτάρ που είχαμε βάλει στο ψυγείο.

empty alt

Ριζότο alla carbonara

Αυτή η συνταγή είναι για τους φανατικούς της ιταλικής κουζίνας. 
empty alt

Πέννες με pesto από φυστίκι

Μια συνταγή... pesto και έγινε.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Κεφτεδάκια με τόνο και κολοκύθια

Τα νόστιμα κεφτεδάκια δε γίνονται μόνο με κρέας... Δοκιμάστε τα με τόνο και κολοκύθι, πραγματική απόλαυση!
empty alt

Κέικ

Αυτό το γλυκό έχει πολλές παραλλαγές αλλά ας μην ξεχνάμε τη βασική του.
empty alt

Ρολό σε κρούστα από καλαμπόκι

Ιδιαίτερη συνταγή για ρολό κιμά, συνδυάζεται άψογα με τα φλέικς καλαμποκιού.
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Τιμπάλ μελιτζάνας

Εντυπωσιακό τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη γεύση.
Back To Top