Εύκολη   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.

Υλικά:

180 γρ. φρέσκο τόνο κομμένο σε τετραγωνάκια 1 εκ.

150 γρ. φρέσκα μύρτιλα

1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο

1 κ.γ. umami

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 πρέζα πάπρικα γλυκιά

1 κρεμμυδάκι φρέσκο λεπτοκομμένο

2 χούφτες σαλάτα βαλεριάνα

Χυμό από ½ lime

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τη σαλάτα και αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για μισή ώρα. Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα τη σαλάτα, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και λίγο ξύδι και ανακατεύουμε. Επάνω απλώνουμε τη ταρτάρ που είχαμε βάλει στο ψυγείο.

empty alt

Γαριδοπίλαφο

Οι γαρίδες μαζί με το κάρυ και το ρύζι συνδυάζονται μοναδικά.
empty alt

Ραβιόλια για ερωτευμένους

Γεμίστε τα με χαλούμι, κεφαλοτύρι και μυζήθρα. 
empty alt

Σουβλάκια από σολομό

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Μελιτζάνες με μεσογειακό ταμπεραμέντο

Δοκομάστε μελιτζάνα με κατσικίσιο τυρί και σάλτσα ντομάτας.
empty alt

Linguine με porcini και γαρίδες

Στριφογυρίστε το πιρούνι μέσα στα ζυμαρικά και πιάστε μια λαχταριστή μπουκιά. 
empty alt

Crumble Brownie

Απολαυστικά brownies που θα θέλετε να τα φτιάχνετε συνέχεια
empty alt

Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών

Ένα επιδόρπιο με καταγωγή από τη Σικελία, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε και με άλλη γέμιση της αρεσκείας μας. 
empty alt

Ρύζι μαύρο με σκόρδο λεμόνι και ντομάτα

Η αγαπημένη τροφή των Κινέζων, σε ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα.
Back To Top