Εύκολη   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.

Υλικά:

180 γρ. φρέσκο τόνο κομμένο σε τετραγωνάκια 1 εκ.

150 γρ. φρέσκα μύρτιλα

1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο

1 κ.γ. umami

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 πρέζα πάπρικα γλυκιά

1 κρεμμυδάκι φρέσκο λεπτοκομμένο

2 χούφτες σαλάτα βαλεριάνα

Χυμό από ½ lime

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τη σαλάτα και αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για μισή ώρα. Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα τη σαλάτα, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και λίγο ξύδι και ανακατεύουμε. Επάνω απλώνουμε τη ταρτάρ που είχαμε βάλει στο ψυγείο.

empty alt

Fettuccine Alfredo

Το όνομά της το χρωστάει στο διάσημο Ιταλό μάγειρα Alfredo di Lello που δημιούργησε την γνωστή σάλτα το 1920.
empty alt

Σάλτσα Chimichurri

Μυρωδάτη και καταπράσινη σάλτσα!
empty alt

Ρύζι με θαλασσινά

Γαρίδες, μύδια, καραβίδες, αστακός πάνω και γύρω από σπυρωτό ρύζι. 
empty alt

Πέννες με καρύδια

Πασπαλίστε τις πέννες με παρμεζάνα και αφήστε τα υπόλοιπα να εξελιχθούν μόνα τους. 
empty alt

Μους με limoncello

Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;
empty alt

Muffins με παντσέτα και mozzarella

Εύκολα αλμυρά muffins για νόστιμα σνακ.
empty alt

Βάση από πίτσα χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη ζύμη πίτσας.
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
Back To Top